[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
想問下係咪實體版同數位版都會有特典?
數位版要聽日前買先有?

1.有
2.唔知 我估無咁快冇

DL版應該又要到今晚12點先有得玩
數位版要聽日前買先有?

1.有
2.唔知 我估無咁快冇

睇ps 個網話預購會有特典,但公開發售會唔會無左?
未買過數位版
數位版要聽日前買先有?

1.有
2.唔知 我估無咁快冇

睇ps 個網話預購會有特典,但公開發售會唔會無左?
未買過數位版

今次日版DL版全部特典係22/3前買都有
中文冇玩開唔清楚
日版出左,普通版$495,都好貴下

PSV普通版未連稅7800JPY

中文版原價過500架
中文版有無偷跑啊

日版好多地方有了 好似係

ps4版既話495正常價黎架喎

ogmd 嗰陣5xx偷跑

yen訂價本身都偏貴 差唔多啦

psv中文版訂430

貴咩

ps4=8359yen

psv=7387yen

你自己督下機,就算真係按兌換率賣你,計6.7算都5舊水
中文版有無偷跑啊

正路就無(訂左中文版)

中文版原價過500架

搞清楚495 係psv定ps4先

貴咩

ps4=8600yen

psv=7600yen

你自己督下機,就算真係按兌換率賣你,計6.7算都5舊水

呢個先係實體版定價,未包稅

屌,5舊水執到啦
v定4都好總之平過psn嗰價就算啦
188有未?諗緊出188定mk ssp
中文版有無偷跑啊

未見有
又可以屌柒正日哥
有冇中文版偷跑
188 ps4 520
有無人睇旺角偷跑未
咁多年都睇唔明機戰講咩,而家有中文版出又驚佢譯得柒
好矛盾
好矛盾

其實有興趣時間嘅話,學下日文真係無壞
好矛盾

跟ogmd其實無問題既,最少睇得明講咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞