[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
今次有得好似z3咁入自己歌???

我想問特典送堆原聲主題曲究竟係碟定係只可以起ps store down ?
我睇pv好似冇講係碟,而且如果全部30套動畫主題曲原聲碟應該貴過game好多。
我訂左game不過只係為堆主題曲,唔係幾想玩og以外機戰

巴打可唔可以講下到底OG有咩咁好玩
我重諗緊買OG定v好,v今次太多高達,玩ggen已經返肚

機戰同而家的GGen都無可比性啦
起碼可以睇唔同作品之間互動,GGen好早就無左
而且今次高達已經算少

OG如果唔睇故事就不如唔好玩 因為故事長

我鍾意og多過傳統機戰,係因為故事好熱血
我頂唔順原本機戰夾硬撈埋一舊既唔合理劇情 成日都投入唔到
同埋og機設好有特色
但係要由og1玩起,同埋我覺得moon dw劇情悶左

可能因為主線得J同GC嘅劇情
冇2nd og咁豐富
而且有好多關都係打ラマリス所以有d悶
不過格蘭帝特同騎士機嘅戰鬥畫面真係好靚

OG就係掛住整靚畫面,反而劇本都冇諗過點推進,而且拖得就拖

例如
1.響介果邊條線冇乜講
2.魔裝機神後期先出一出,叫做充下場面
3.之前啲故事未講好,新加既無限邊境又開始新一條線

總括就係除左紫雲,其他推進都係到喉唔到肺

另外OG moon 啲新機真係太少,搞到成隻game 冇左以前新機一出果種刺激

如果佢再係咁追求畫面,忽略係故事, 機設上面,我相信下一集就會完結呢個系列

我一周目冇玩統夜條線,個故仔1999
但係mdw最後都熱血返
如果咁落去,下集真係會爛

mdw如果當佢係外傳性質個feel就好好多

係呀

OG就係掛住整靚畫面,反而劇本都冇諗過點推進,而且拖得就拖

例如
1.響介果邊條線冇乜講
2.魔裝機神後期先出一出,叫做充下場面
3.之前啲故事未講好,新加既無限邊境又開始新一條線

總括就係除左紫雲,其他推進都係到喉唔到肺

另外OG moon 啲新機真係太少,搞到成隻game 冇左以前新機一出果種刺激

如果佢再係咁追求畫面,忽略係故事, 機設上面,我相信下一集就會完結呢個系列

我一周目冇玩統夜條線,個故仔1999
但係mdw最後都熱血返
如果咁落去,下集真係會爛

mdw如果當佢係外傳性質個feel就好好多

跟本就外傳,寺田隔硬黎扮係正統續作
訂左普通版先知,原來普通版冇原註音樂

冇人聲果堆啫

咁有得自己入mp3係咪已經解決哂?

其實係

有得自己入Bandai今次咁大方既

但要長期插實隻usb呢

係呀

仲以為出得個咁嘅特典版就唔俾人自己入

係呀

仲以為出得個咁嘅特典版就唔俾人自己入

等mp3包,除咗高達系列、真三一、魔神z嘅歌之外,其他都唔係好識
PS4 490既話
Psv 500樓下大機會了
買psv 限定版

帶咩時候係屋企打機,唯有搭車打下

冇人聲果堆啫

其實係

但要長期插實隻usb呢

玩PSV入隻歌落卡就得
PS4未試過

冇人聲果堆啫

其實係

其實笨大好興比你改歌
EXVS、拉打無雙都比,GGEN OW都比係去到創世先無…
唔知到時會唔會有偷跑
唔知到時會唔會有偷跑

應該有嘅
但想用兇鳥code就要第二關之前入
即係點都要正日玩
唔知到時會唔會有偷跑

中文九成九無
港版冇人聲BGM 版
等二手 一手應該要6字頭

訂490$, 點解要6百?
唔知到時會唔會有偷跑

中文九成九無

中文100%無偷跑啦
多謝正日哥
唔知到時會唔會有偷跑

中文九成九無

中文100%無偷跑啦
多謝正日哥

bio 7 行貨有偷wow

store先529,重要可能load快少少

store先529,重要可能load快少少

ps4碟都係install落hdd到玩,dl版唔會快左,除左入碟嗰下
唔知到時會唔會有偷跑

中文九成九無

中文100%無偷跑啦
多謝正日哥

bio 7 行貨有偷wow

ggen 冇

我唔信srw 會

利申,準備買偷跑日版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞