[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
睇得出今次seed 冇戲份

但有無限正義用

最好就係咁

即係雪左SEED都OK

無小隊仲邊有位出

路人真我都會考慮用下
基魔喇喎

寧願出阿斯蘭都唔出基魔

希望有穆叔
BGM List有Great Dash真係水都出埋
有d仲估唔到
今次有官方中文睇佢d neta玩成點

神父玩乜鳩ver?
仲掙扎緊買日限定中文
日限要畀多兩舊水多啲歌
但係好似唔係實體CD...無得抄去其他地方聽淨係係GAME入面用?
仲掙扎緊買日限定中文
日限要畀多兩舊水多啲歌
但係好似唔係實體CD...無得抄去其他地方聽淨係係GAME入面用?

無,只係有歌詞既BGM
仲掙扎緊買日限定中文
日限要畀多兩舊水多啲歌

無,只係有歌詞既BGM

即時無晒興趣買日限
仲掙扎緊買日限定中文
日限要畀多兩舊水多啲歌

日限幾首歌自己入都得啦又唔係重新remix過
大和號好似有小飛機

曉擊霸
HP5200 EN200 装甲値1500 運動性125 照準値145 地形適応AABA 移動力6
カスボ運動性20 EN100 特殊 分身
マップ兵器マイクロミサイル敵味方識別可能

轟一
HP7500 EN220 装甲値2000 運動性100 照準値145 地形適応AAAA 移動力6
カスボ装甲300 EN100
ロッテ 幸運35 必中15 援護防御1 強運 ガード2 精神耐性
港服想玩日文
希望個祕密任務獎杯唔會係指特典送果關
唔係一世都拎唔到白金
波動防壁2500以下無效
大和號好似有小飛機

曉擊霸
HP5200 EN200 装甲値1500 運動性125 照準値145 地形適応AABA 移動力6

轟一
HP7500 EN220 装甲値2000 運動性100 照準値145 地形適応AAAA 移動力6
ロッテ 幸運35 必中15 援護防御1 強運 ガード2 精神耐性

第幾關已經有得用

多過係咪食曬?
大和號好似有小飛機

曉擊霸

轟一

第幾關已經有得用

照準咁低既

多過係咪食曬?

At力場先係食晒,波動牆係減傷
13 アーバレスト
14 zz ヴィルキス
20 紛失ガンダム

據講00係劇情完結,wtf

多過係咪食曬?

波動咁就実用d
AT 檔到3000 都ok
唯有加大d 裝甲
白痴問題
PSV 同 PS4 版內容係咪一樣
13 アーバレスト
14 zz ヴィルキス
20 紛失ガンダム

據講00係劇情完結,wtf

一出就係劇場版,難怪...

多過係咪食曬?

波動咁就実用d
AT 檔到3000 都ok
唯有加大d 裝甲

用eva做tank不如拎鐵甲萬能俠,勁2條街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞