[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike

三高追加大招,射擊

唔明

天獄錢伯追加大招同名但格鬥。偏偏萊德格鬥廢到仆街

最好笑係chamber個cut-scene係飛黎飛去咁射曬全身武器
黃金PSV 普 $498 限 $698
報價係咪全日
報價係咪全日

Yes

聽日先有中文版
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

您無妹
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

v/4?
PSV中文版 dl dlc洗唔洗轉sd卡?
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

v/4?

PSV先會449咁平丫嘛 唔好嚇我
正日哥我屌你老母
正日哥我屌你老母

買DL 今晚咪玩得囉 又唔洗行出去買
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

v/4?

PSV先會449咁平丫嘛 唔好嚇我

yes
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

您無妹

佢fmp fans
正日哥我屌你老母

奇蹟愛魂人黎同我打爆正日哥
而家係日本,7舊水港紙有限定版,入唔入好?
正日哥我屌你老母

如果收工後都無, 咁計中文版應該最快係DL版
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

您無妹

佢fmp fans

買啦仲有得退稅

日本買game不嬲唔抵

日本買game不嬲唔抵

去日本買過啲出咗無耐玩完即放嘅game就幾抵

買啦仲有得退稅

計埋退左7舊
熱線中文聽日賣 449
岩信和問左
利申 幫呀妹買左日版

您無妹

佢fmp fans

求結識
機戰點都買實體

忍多一日就掂啦

[rgb(255, 192, 203)]三高追加大招,射擊[/rgb(255, 192, 203)]

唔明

最好笑係chamber個cut-scene係飛黎飛去咁射曬全身武器

翠星響天獄根本廢
我都唔記得左仲有呢個錯誤
同當年機戰R細妹部機全射擊大招格一鬼樣

[rgb(255, 192, 203)]三高追加大招,射擊[/rgb(255, 192, 203)]

唔明

翠星響天獄根本廢
我都唔記得左仲有呢個錯誤
同當年機戰R細妹部機全射擊大招格一鬼樣

DP早見部魔改極仔大招都係,演出全射擊,但格招,去到MD先改返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞