[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
就咁睇好似唔駛爆3次就可以白金

最多2輪ko

今集升邊條女做top ace?

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

今天使與龍果兩隻主角應該好撚勁 參考code geass

villkiss 有hp回復(en唔sure),map,合體技
ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

前期神級零件wo自帶覺醒配X招map

講初參強度,00仲正啦…
個人覺得入左咁耐無集勁

Exia/00R響Z2都威的,雖然主因係剎那個ACE
不過UX應該先係全盛期

Exia我覺得好一般wo
剎那完全唔閃得
00R勁左沙慈,期待+覺醒

exia自帶連續行動都垃圾

z1,2都係拎卡蓮同剎拿輾過
https://www.exophase.com/game/super-robot-wars-v-psn/trophies/zh-TW/
sor 係有中文

有個獎盃叫秘密任務 唔通有隱藏關

今集無exhard?

d獎杯咁弱智

中規中矩啦呢d盃條件,睇落唔難

做埋d on9野先有盃既咪仲麻煩

oG3 都有個ex hard過關

exhard唔係問題,只係無得一開始玩exhard先係問題
無偷跑消息?難得收早
lm
有無連打好中意派EVA 衝上去殺敵?

自從佢開AT 要扣EN ,回合完左又唔會加滿,可用性低左好多
未有得玩之前用openemu爆一場z2先

自從佢開AT 要扣EN ,回合完左又唔會加滿,可用性低左好多

自從唔係擋4000 開始就變左垃圾

靠愛

V 唔知擋到幾多

棄將
無偷跑消息?難得收早

聽日見

V 唔知擋到幾多

3k走唔甩

靠愛

點都要留個位出明日香

V 唔知擋到幾多

3k走唔甩

裝甲變紙既時候已經唔好用
今日有偷跑
今日有偷跑

source?
今日有偷跑

source?

日本
中文有偷跑記得上黎報料
日本今日偷跑,香港第二日偷
好似一直都係咁
每次機戰有新作推出嘅時候總會有人講:

1.點解今集冇XXXX(作品名)
2.點解今集又有XXXXX(作品名)
3.點解唔重制《機戰F》?
4.超任版嘅機戰才是王道

靠愛

點都要留個位出明日香

出都出我老婆綾波麗先
今日有偷跑

source?

日本

有台灣frd disconnected 咁玩緊
中文 ?
已訂留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞