[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
咁最終有冇事?
我覺得ok
買咗個淺色frame 一直未用唔知買咩spray好 有無介紹
三千蚊 想買long wallet 有冇介紹
23歲用LV會不會太成熟
想買條有牌子嘅頸巾 有冇好介紹
gucci最classic唔錯 但好似周街都係
23歲可以試下其他牌子,玩下色玩下款先
有冇介紹
但你得3000蚊budget...Gucci BV 起碼6000。。考慮下Chole 短款囉。。要不furla Kate spade
我都係廿頭 用緊Chanel 黑金牛三摺款 好似好老不過我鐘意
Chanel is always classic...但當budget 得3000就。。
2x歲同問 想買長青short wallet
BV?
最長青當然 Hermes
有諗過 但怕20頭就用會襯唔起/太成熟
bv 可以去葵涌果邊outlet 望下, 上次八卦見佢d 色都好齊, around 3k
唔係幾好織紋 不過多謝絲打意見!
20 頭就繼續Gucci Loewe celine 喇
去cwb sogo問下 買少見少
收起哂
唔會啦 短既話silk in 唔錯 平靚正
我24 呢幾次換銀包
gucci> chanel classic short > valentino > hermes silk in > lv 金扣victorine
你可以上網睇下呢幾款
再轉我應該會買 loewe puzzle square zip
絲打覺得Hermes會唔會要襯下衣著?
返工係制服 所以經常頹著
多謝 好多choice!
問吓意見lv呢3款邊個最靚
格仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞