[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
用緊圖2 黑色牛皮
我擺鎖匙隔離都冇花
呢d臭西用咩袋都唔會靚
想問下各位如果用淺色袋有冇protector mist推介
唔想深色衣物hi d色上去
鬼叫你睇中個停產款
睇過第二款啦 LV出咁多款 有啲都唔錯的
想問下如果係米蘭買個EUR1,900既袋,碌卡加埋退稅大概圍返港幣幾多錢?
HKD16,000??
你當九折多少少
唔該
唔係只容納一種意見 你當然有你既自由去選擇買手袋唔上街
只不過 你呢個行為 已經睇得出你係一個咩人
佢地批評既 係你既思維 而唔係你買手袋呢個行為
你收檔啦 又要拗 7少陣唔好入黎當幫忙
Montaigne 靚好多
上官網間唔中都會見到
唔夠有人第一次買就打曬飛機叻
自high到
我話你去買袋都唔遊行同上街自high有必然關係?咩邏輯黎
咁612你有無份衝對抗呢個政權?
或者將來你又會唔會做衝個個?
如果無你憑咩睇唔起和理非
呢頭話唔俾上完街之後先去行街 個頭又話反對和理非 話冇用
你講到你係返送中而又反對和理非 咁你有冇去前線衝?
即使冇衝 但勇武定和平都係同一陣線 我相信反得送中嘅香港人都絕對唔會有心情行街買野 而唔係好似你咁優哉游哉去買袋
真係恭喜你男朋友執到你呢啲臭閪
Chanel classic flap 羊色靚 真係好靚 但太易花
係咪都係買牛皮好
香港個日發生咁大件事 你仲有心情去買名牌袋呢d非必需品
就好似親人過身當日就去食餐好既一樣
你唔支持和理非上街 可理解 但你係個日仲有興致去買袋就有d講唔過 仲要po上嚟連登呢d平台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞