[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
我都諗緊Mini Peekaboo定CELINE Medium Box定LOEWE Barcelona好
早排想買Celine box 兩隻都經典款又可以帶返工 但peekaboo個設計靚好多 但出左成10年驚已經out
Celine belt係咪micro會靚過nano? 想要個冇咁大但又覺得nano少咁啲野
單色我會揀灰,tan或者caramel
如果係拼色會揀一面有黑色嘅都靚
我識有人160都拎medium都ok
其實我都覺得micro 大睇啲斯文啲
我計我自己就micro 個size 先夠日常返工用
nano淨係夠出街(見到啲人話長銀包、遮都放到,咁一定大過好多牌子嘅細袋嘅)
同埋micro 後面同入面有分格好正

但一諗到條帶就覺得好煩
Micro 條帶應該要有165先可以側咩好睇
我其實有諗過其實買mini會唔會仲好
本身鐘意用大袋 而且條帶短啲可以側咩
但我160都冇 係咪都係得返nano揀
條帶長會好煩
個袋去到pat位會冇咁好睇
不過我覺得個袋手挽靚過側咩
想問個袋重唔重
Aquazzura好嘢嚟
有一對佢嘅高踭 勁鍾意又好著
alexandre birman
唔算太重 都接受到
但我只係去專門店拎過上手
未試過放埋自己啲雜物入去試
+1
考慮緊佢定係細sangle bucket 好
想要晒
我fd都燒我買Sangle Bucket好過Cabas
所以我都諗緊呢兩款
我果對冇踭嫁 哈哈
我都好鐘意佢我果對係有隻蝴蝶
Chloe 今季啲袋款
高踭我有呢對
嗰時著去蒲玩成晚都唔覺攰勁好著

平底我有一對有星星搵唔到圖

喺度講高踭鞋得唔得㗎
會唔會
好想瘋狂分享高踭鞋
想買demellier
有冇絲用過覺得點
有無絲打知道專門店仲有無roy bucket mini賣?
我都好想睇鞋分享高爭鞋真係好靚 可惜冇機會著
唔小心當左呢到係luxury post
Sure Peekaboo la!
個款真心好靚優雅又得 型又得
我覺得用既人都係有taste之人
無機會就搵機會!
不過我都好耐無著無買 上一個ex唔係好高唔俾我買
對上一對已經係一年前買
Sor絲打禁錯負評
你有用緊?可唔可以分享下
我無 不過我有朋友有
見佢旅行都有用平時返工都用
佢係黑色mini
平時著衫偏日韓又宅唔會出去玩
轉戰平底啦
平底都會還但係始終覺得高踭鞋有女人味啲
突然想買個低調少少嘅袋返工用添
依家醒覺用h 同cc 有d 高調
fendi peekaboo好唔好
諗緊demellier 定係 strathberry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞