[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
Chanel都有
有冇人買過/用過Strathberry?? 覺得好靚但係又唔見人用

如果要買係online買/代購/or專門店買?
官網買有得送香港,一係去lane crawford都有
各位如果買card holder會揀邊款 或者會唔會有其他推介

暫時睇啱三款
Chanel for sure
個人覺得gucci性價比幾高
Gucci > Chanel
Gucci性價比高,隻色有氣質同come污糟d
除咗lv同goyard外 仲有咩tote bag好推薦
Prada拼色好靚特別d not in one tone
其實我都覺得好靚 但見正評數好似chanel多人鐘意啲
Chanel呢隻粉太少女太假同膠,唔知你明唔明我講乜我就唔係好呢d咁高調girly的東西

Gucci 我有同款wallet 實物會靚d, 佢係啞啞地少粉咁既色

一一
我用到殘晒,你張就下

不過絲打你自己決定,自己鐘意就好,我自己會㨂prada only
我有一隻eastwest small size 係lane crawford買
一開始買完有少少後悔,
因為佢細細個但淨重都算重,仲要間格好唔實用,串車匙都差少少擺唔落

但用耐左發現啲皮越來越軟熟,
重點係有一次收埋個袋時上面條鏈壓到個袋,留左個印,都幾明顯,當時嬲自己
但係!
過左幾日個印自動就消失左

所以我覺得佢用嘅皮質素唔錯
我覺得都幾易打理,原諒左佢唔實用嘅宜點
我同意,隻粉色真係好玩具feel,不過有D女仔就係好鍾意呢隻粉
大家覺得marni 買唔買得過?
橙色好d定拼色好
諗住買人生第一個luxury 袋

一定係拼色 想問你係邊到見到呢個拼色 好靚
Ssense 同farfetch 都有
chanel
其實ssense d野真唔真 上網特別多人話呢個網賣假野
終於有人講⋯⋯
我前排見mytheresa特價買咗個small嘅,
雖然細個放到好多嘢!
買咗呢隻色十字紋皮,
實物無咁sharp。
想買個銀包比女友 筆直3000~
20出頭 絲打有冇好介紹
1,2都靚
1都覺得幾實用 用小手袋慳位
想買card holder,睇中咗呢兩個款⋯⋯
好難決定

chanel後面都係兩格 大細同gucci都應該差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞