[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
但內籠普通全黑,第二個內籠彩虹又好吸引
This reminds me of my friend Sarah who got me a Gucci bag but it turned out that she sold me a bill of goods because it wasn’t authentic 🤦🏻‍♂️🤣
Wow if you can get me one of those bags I will make it worth your while Years ago a friend of mine bought me a similar bag but she actually sold me a pup because it wasn’t genuine haha
我都想知 官網冇寫價錢
我覺得出面緊要過入面 淺藍好睇過深藍
我諗住最後睇到邊個有貨先就買嗰個
想買goyard 手袋請問有無推介
偏好細size
去左睇袋大家點睇fendi peekaboo
好似好靚好classic
買左個細既Tiffany blue。。。好靚。。。比想像中裝到更多野
開頭預<2皮 點知呢個咁合眼緣貴成倍 唔捨得送
Budget 2萬?咁Fendi peekaboo 難d...考慮下 mini 既sac de jour。。。斜咩都靚
定加大佢好
筆直既野。。永遠只有更大。。。量力而為就好。如果唔係買左都用得唔舒服

利申,我兩個都有
大家點睇bv pouch 20?會唔會太細
主要for返工用
唉好難揀永遠爭d錢個樣就爭好多
咁唔好買sac de jour。。。好重🤣🤣🤣
Peekaboo會唔會重,我呢個麻甩去試就實覺得唔重
有無絲打分享下返工覺唔覺重
睇你買咩皮,but so far so good...但唔知係咪因爲佢單柄,我好驚放太多野條帶太重會斷
Lm
都係睇中牛皮
另外Loewe hammock用黎返工又點睇
X2
好重 裝少少野都重
拎得耐 手會酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞