[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
Chanel woc黑金牛皮 專門店冇哂貨
邊度買好
Cd-rom 咗好耐
啱啱畢業出嚟做嘢滿一年想買個袋獎勵吓自己
你地會prefer Goyard定FLP?
flp係咩chanel flap
自膠啱啱先知有呢個牌 sor
Fauré Le Page 同Goyard個款差唔多 成日係條街度見到人咩Goyard好似已經濫哂咁
flp槍械起家好似好型咁
呢個袋我見過個法國妹朋友拎
仲以為佢係屋企樓下商場d賣喼既鋪仔買
依家先知係牌子野 見識少
睇黎香港都係興goyard多啲 thankss
係咪都係萬7?

依個難唔難買?
係呀,$17100,classic o個款
WOC 唔難撞到有貨,上個月尾牛羊金銀都齊貨,我都襯夏入手咗一個
呢個可以打上hotline度問各店存貨,咁會易D撞到返貨

買就去返專門店吧!而家D A貨可以做到好真,平少少搏唔過
而且有14日換貨期,萬一買完有問題都可以即刻跟進
本身已停咗返貨比較難買,不過今季又出返,可以買到
不過D人餓咗好耐,如果見到最好即入手了
大約一星期前我巡鋪見到
呢排突然好想買個舊logo Celine nano luggage
係咪除咗二手就冇得再買
我會揀flp 少人識冇咁公廁
哩個我鍾意啡handle 多過黑
我都係咁諗啊但我仲掙扎緊 需要一個容量大嘅袋 多謝你比意見
因為急用 但係問咗香港澳門同中國專門店都冇
Btw thanks
我都好鐘意coco handle,個袋定形得來又唔會太硬
多個手柄影相時又可以挽住擺下pose
同埋無classic咁斯文,有時襯下牛仔褲都得

如果本身無黑色就買黑吧!今季有仿蜥蜴皮手柄平咗又特別D
我自己就有個墨綠V紋牛皮,到而家都好鐘意
如果急用,可以試問下名人站同米蘭站個D
呢兩間而家都係賣全新貨品,都有賣CHANEL D 大路款
不過唔知價錢會唔會貴過專門店

如果二手網上都會有,不過風險自理了
有冇相
買Chanel唔可以急用先黎買
要得閒巡下舖
早兩日臨時想買 朋友幫我搵到啦多謝各位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞