[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
港豬思維
人地做完冇結果就話上街冇意思 有結果你就分享成果 最醒目係你啦
你一日唔做你又點知冇意思?
咁姐係你無份衝啦
和理非同衝個班根本缺一不可
你係到講呢d做乜9
我個日夠有去送物資啦
大把人有去送 你係到懶醒咁做乜
人地係又要反送中 又要反和理非 但又唔撚衝
咩都冇做然後就話冇結果做黎㗰氣
話淨係遊行完就返屋企無補於事
但有冇諗過市民嘅力量本身就只係得咁多 唔係期望市民會有政府嘅權力啊?
力量多小同接唔接受係冇關係
做香港人真係慘
上街表達訴求又俾人話冇用
好喇上前衝又俾人話係暴徒
你到底想點撚樣

如果冇609 612
我肯定政府死都唔認錯
咁你兩個快啲結婚 白頭到老
唔好出黎害人
個人認為係
但cf牛皮唔係你話買就買到
好行唔送
香港人人有份 唔明點解思想咁自私
忍唔住出聲
可能真係要趁出trip買
淨係識得話冇意思冇意思
唔行出黎 又點知有冇意思?
ok當有200萬人行出黎 爭取唔到撤回都好 其實你呢個連行都唔行出黎嘅人根本冇資格話遊行冇意思
你地千其唔好分手 唔好出黎害人 死港豬
好似隔離post有個youtuber中二無讀書但話讀書無意義咁
唔企出黎 但又要反送中
話睇唔起和理非 但問佢有無衝
佢就話佢有去送物資
唔講以為佢買完個d物資政府就會讓步咁
會唔會係同一個人
LV唔算難買架喇!佢地而家官網有「分店存貨」可check,根本上大部份官網嘅款點都會撞到有既

不過你講嗰個 favourite pm 已經無返好耐,你可以試下打上hotline或問下SA上次返貨已經係幾耐之前嘅事同埋可唔可以留名訂貨。如果都無就可能要搵二手或者喺外地先有機會遇到
買咗個LV neonoe bb
一開頭對佢麻麻 覺得都係classic mini neonoe 靚啲
但用落愛上咗佢!!
1) 細袋嚟講 容量大
2) 防水
3) 低調嘅LV款

重點係 621 612 69 上街遊行都唔怕爛
想問下celine個logo係咪好易甩色架
保養好似唔會包
美國官網好多正野
例如lindy 26 halzan mini verrou mini 同 toolbox 20都周不時有 mini roulis應該都可能會出現
兩件廢物果然物以類聚
美國買會唔會貴好多
兩件廢物買咩袋用都會比人以為用緊垃圾袋啦
你帶個屎袋出街算啦
話就話加左防水coating
但始終epi都係牛皮,想襟啲就唔好掂水

個人認為大一個size好睇啲
落雨真係避無可避!
有次落雨用loewe hammock, 勁擔心
我係巴
最近睇中左mulberry 個heritage baywater
手袋款 唔係holdall size
會唔會好女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞