[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
longchamp
粗用輕又放到多野,夢遊都係用佢
一陣幫你問下
利申:宜家係法國 好撚平
Classic flap
20cm咁細
呢到傾向講返工出街手袋
隔離好似有背囊post
你可以search下

呢到OL可能比較多,比較少揹背囊
我以前買落啲背囊都封晒塵
我都係以買手袋做我工作動力 橫掂點都唔會買到樓
一半一半啦,好似有logo嘅monogram就唔係個個都鐘意,呢D款通常就自己用,但淨色皮嘅就無乜分年齡層,加上我地shopping通常都會一齊,變咗買嘅款大家都會試過上手適合才買,所以都借到㗎
如果係買
Valentino定McQueen好啲?
Valentino
McQueen

定係有其他牌子推介?

唔該曬各位
依度討論緊既袋通常都兩萬起
純粹你入錯po問 記得之前有人問kate spade都比人負評都爆
Common projects
可以一齊用都係好事 貴買平用
而且可以有傾有講 買既過程都開心啲

我老母唔錫袋 但成日又想痴我啲袋用
好彩我買埋晒啲佢用唔到既粉紅色 橙紅色
個人覺得mcq好大陸feel
dior唔錯
Kate Spade有咩好問呀
有咩問題
有mcq同cp, 兩對都好好著好舒服
要睇下你女朋友本身鐘意乜嘢品牌喎

如果佢唔係太好奢侈品牌,我覺得longchamp真係唔錯
我自己有個黑色同綠色,完全唔需要錫住用,但又好輕身
斯文用同襯牛仔褲都OK,帶長又可以自己調較

如果你女朋友唔好品牌,咁可能去睇下D日本品牌都可以
返工之後,背囊真係比較少揹
但都會買定幾個去旅行或者郊遊時用,但真係會封塵
哈哈,我認同㗎

試過有次買咗新袋帶咗返工,咁啱嗰日遇著幾個唔講道理嘅西客
本來勁嬲,但望一下自己個靚袋,好,我忍!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞