[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
想買 絲打諗住買咩色
我見人深綠好靚 但依家唔知有冇呢
睇官網得返黑灰紅個啲色 唔知門市會唔會有呢
我想睇深藍 官網都好似無 可能去門市睇下
一齊買
純分享:peekaboo 係我第一個貴袋,愈用愈愛
多謝分享 好燒啊!!
peekaboo唔會out我覺得,不過聽講好重?想買個最細,好cute
我原本用開布料嘅,用左佢之後係有唔慣。。但都好快適應。。不過我呢個係mini 唔係regular ..無咁重嘅
同埋真係鐘意佢夠低調。。但型又得。。cute 又得。。好想要埋個黑色
想買mini 絲打個個咩色?有無圖睇下
不過佢好多色都係seasonal 好想要大象灰羊皮但依家得返荔枝皮款 感覺羊皮elegant 啲
買左灰藍selleria
其實我得色啱就真係要出擊。。唔係無左會勁後悔
大象灰荔枝皮絲打點睇
新手留名
我覺得都幾靚呀。。。我果個好似都係荔枝皮,軟熟得嚟又好企身。。同埋好厚身

覺得呢隻同白色都好靚 但似好易污糟
淺色好elegant~
實不相瞞。。本身我係想要by the way
但係孭上身又覺得太簡單個feel 唔太夾,個sales 拎個黑色mini 比我一上身不得了。。out bug 都無論
所以我覺得與其睇相,睇真身先係皇道。。到時可能你就知咩色上身最啱心水
返工咩size好中定最大
視乎你多唔多野。。我用開細袋。。所以用mini 都好夠。。。唯一問題係mini 放長銀包好勉強。。我用左一兩個禮拜頂唔順都特登買返左中銀包
不過佢中size 感覺會formal 好多。。因為線位睇唔到,無咁casual
岩岩睇左隻淺灰同黑色都勁靚 好中意淺灰但始終都驚污糟
認真。。黑色一定超襟興!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞