[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
我有第二個 我覺得呢個好用d
第一款我有類似嘅victorine
同意 中間那個放住宅證同key 用左兩年 我那個是seasonal 特別版
我有個chanel classic flap mini黑銀羊。用左兩年都仲好新 (落街常用)
我用緊呢個 24歲
我自己買左第一 覺得最靚
襟用 靚
洗乜理幾多歲
起碼貴買返黎唔易爛爆線
chanel 同hermes 銀包質素幾好
我其實有啲想買jumbo
我隻picotin 係中環買
我自己鐘意gp30 可惜買左36
Junbo太大 唔覺得靚 medium 最無敵
我都係類似但短少少

話說有無買左celine belt bag既絲可以講下mini定micro好
琴日買左classic flap m size仲要係黑金牛真係好開心
有無絲打用過samorga個袋撐?
jumbo好正,day to night 都岩用
我都有medium 既
但如果去要grand/dressy 既場合,我又未必會簡cf med
所以2簡1會係jumbo
利伸高大絲
幾高?
168 身形較圓
如果160以下又瘦既絲,都係med 好d
我160 肥

Celine我都諗要mini
cabas phantom 英國店平10%!

有意pm https://t.me/styclopedia
係英國買加埋運費,都可以平幾百塊

有意 pm https://t.me/styclopedia

或 dm ig @styclopedia

https://www.instagram.com/styclopedia/
同意 唔覺老 好chic
買完chanel想買hermes bearn
我如果夠空間 一定用長銀包 呢個升到差唔多$9000 好貴
我買個時$7000
你冇撚野啊
係連登賣廣告?仲要賣到明目張膽
祝你一單生意都搵唔到
當年20 歲都用呢度
我又唔覺老
8掛下 依家用咩牌子 我都係22先用chanel classic 長銀包
20歲個陣仲未買luxury goods
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞