[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
雖然琴日已經見到1001 但都無心情開post
不過上個post都有人討論緊有問題問緊 所以都係開翻畀大家繼續傾
明白哂~

呢幾日身為香港人嘅情緒都會down down地
留住個名先~ 之後心情回復再討論

加油~
港豬就係你呢啲
都係ig shop放會快啲
一係carousell 或者facebook group
不過壓價好勁
絲打大約想放咩款嘅celine袋?
自己都想買返個舊logo袋
想問下而家邊度買chanel classic最平?
想買俾女朋友生日禮物 我身邊又冇人去旅行
Chanel定價基本上全球都差唔多,去旅行買都係慳咗退税。所以唔使諗幫襯代購,仲會貴過自己喺香港買。喺香港買就要睇有冇貨,睇你買咩款咩皮咩size,有心買就勤啲去專門店check啦
女朋友就嚟生日仲揀緊,求絲打俾啲意見
呢個我都冇乜經驗,但如果唔差太多我會寧願香港買,至少售後會好D

前排去專門店買咗個袋,返到去居然爆皮+斷拉鏈,好彩香港買有售後即跟進先無咁煩
DIOR +1

型靚,大小適中又多揹法(當然有品牌情意結啦)

不過要睇下你女朋友會唔會對某個品牌特別鐘情先,另外我覺得DIOR Montaigne 出嘅顏色隻隻都好靚連選色都好難決定
luggage 有興趣
tg @kkl1999
不如celine box
掉磚廢青?source?
掉磚警犬就有圖啦
黑色Dior
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞