[燒錢台] 手袋分享區 (6)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
好似好少絲打講strathberry tote...有冇絲打用過重唔重啊?
之前想買east west , 但大size無mini咁好睇,
而家睇中tote midi, 但怕好重..

佢啲袋真係唔輕
我去lane crawford 玩過覺得太重唔啱自己
仲要我個人又矮 佢條帶太長
farfetch, harrods都OK
Chloe mini bag價錢都幾靚 你個range都有交易
建議你加少少錢 買個mini drew
男朋友送左個east west mini拼色 愛不釋手呀
small好D, large我覺得細粒女仔拎麻麻地, 但如果想要實用, 好似roy系列會裝得多野D
23絲 從來未買過名牌袋 新手入有咩袋推介?
想買d低調款 求意見
咩拼色啊?
mini真係好靚, 但太細過我想買大啲可以放埋把遮
佢啲quality ok嗎?上youtube睇勁少review
我而家個100x克, 重到hihi
完全唔想用
budget?
~15k
我都唔知呀...因為無去過歐洲...但係我諗而家歐羅平左嘅咁扣埋稅應該OK嘅....可以望下呀...長青款應該買到嘅...同埋我鐘意peekaboo係因為好少會同人撞袋.....
size?
中size就ok 唔鐘意大袋
但又吾好太細
A4 size對我好似太大喇
我都係鐘意有啲殘殘地咁
但而家先買 會唔會已經太遲
我返工有時要攞A4
如果唔係細啲都靚
Never too late, classic
暑假冇睇到
都唔知幾時先有得再去
我A4已經有個tote bag
等我見到岩色就買先
絲你係用咩色?
黑色咋
我見有人用藍色
依家番工用緊Tote mini bottle green,我覺得其實個袋算偏重,但我本身都慣咗咩重袋,所以對我黎講重量係可接受。不過我用落覺得呢個袋比我想像中裝得少野,始終佢下闊上窄,如果質太多野入去,有時個磁石根本唔夠力痴實
點睇呢款

依個post好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞