有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
我都好似無乜見過成功
雖然係咁 但都唔想放棄
真係愛嘅
點會甘心咁易放棄

始終人都係自私
都係會想追求自己想要嘅人同事
我俾fd鬧到仆街
話我自私
淨係諗要點樣挽回

無諗過佢有幾傷
有幾想走

但我真係唔想放手
好想再為呢個啱嘅人努力多一次
你想但對方唔想
咁真係好?
我都咁問自己
我都希望有得分享
但目前黎講應該冇
對復合就好似我個名咁
最近狠心除左帽 仲有隻狗要養 有無巴絲可以圍下爐呀
一齊去放下狗
做多啲平時自己唔會做既野啦
更加要努力,行翻出去!
咁你做咩要分手
點解有d人可以連自己諗咩都路知,咁樣對另一半好唔公平
女朋友同我講分手 過左3日 呢幾我都有去chur 佢 求佢比多次機會我 但佢依舊好嬲 都係講返唔到轉頭 我地都係算啦 唔好再chur佢想要一個人空間
但我叫佢做絕d 同我講會搵第二個 放低我 我就會死心 佢有果一刻嬲到block左我 話要佢硬食
好多野係我到又唔拎 ig又唔刪合照
呢一刻佢唔比我對佢死心好似重有希望敢 但又唔比接近佢 明知我好辛苦 佢就好似無咩事都冇 日日訓得好好
我係咪應該真係算 唔再搵佢
好心你搵返人啦,可能人地一直等緊你,你自私唔自私呀
You might find it worth your while to read the book 📖 “Men are from Mars, women are from Venus” written by John Gray. The keys to successful long-term relationship are written in this book. Communication skill plays a major role in a successful relationship. Many successful couples say this book is worth its weight in gold to them.
For what it’s worth, you can have a chat 💭 with a social worker.
I see where you’re coming from
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞