有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
I appreciate why you think that but I truly think you two can still be a couple again. Communication skill plays a pivotal role in a successful relationship. Have you read books written by John Gray? He’s a relationship expert who wrote a few bestsellers. The keys to a successful long term relationship are elaborated in his books. Many successful couples say that his books 📚 are worth their weight in gold.
但咁快就識第二個,會唔會係想激你,唔係佢講分手既邊有咁快放低
我試過同exex 復合,復合唔難,大前提係你要知道佢本身係一個重情既人...

千其唔好狂chur 佢比你想要既答案你,如果佢唔係鍾意左另一個既話,斷聯係有效,佢會自己淡化你既缺點,留下你既美好回憶

但如果佢已經有另一個,只可以講句緣份已盡,因為佢已經唔會再花心思去思考同你既關係/感情,你自行死心比較快
佢不停message 關心我 但問佢打唔打得比佢 佢又唔比我搵佢 佢諗緊咩
我唔知佢而家仲係咪重情既人 以前係
但我肯定佢唔係鐘意另一個
岩岩前日我提出開始斷聯 但佢下星期日生日
生日想搵佢 但一個星期就搵番佢會唔會太短
但斷聯一日已經好好好掛住佢了
其實斷聯嘅定義係咩?
冇 唔會有機會
因為ex冇block我任何野 之前試過水溫 依然好冷淡
斷聯即係唔主動搵佢+係社交平台消失 唔post野?

有冇斷聯成功嘅巴打可以指點下
對方一向都係whatsapp 係灰剔既人,無啦啦轉做有藍剔,仲要睇左幾個星期前send 俾佢個msg, 如果而家搵返佢會唔會有機會?定係再過多排先搵好?
一個星期唔算斷聯
斷聯有人用月黎計,有人用年黎計...
要斷到你掛住佢都唔會再心思思搵佢先係成功
斷到再返黎既係緣份,斷完佢走左既你都要move on,下個會更好

生日講句生日快樂就算啦,如果佢唔想同你傾既情況下,唔好諗住仲可以keep住傾計,太大期望就跌得好傷

其實而家失戀既人好慘,仲可以mon 住ex 既last seen,忍唔到手就放過唔到自己,忍左手又心思思想睇...我同ex分手時試過真係好痛苦/_\
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞