有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
求意見!
同ex long d分左一個月多啲 一直斷聯
好掛住佢 早幾日覆左佢story佢秒讀不回
尋晚我見到有平機票真係好想飛過去搵佢
所以我whatsapp左佢講返自己呢一個月點過
點樣為佢改變左 發現自己仲中意佢 好想搵佢
想問佢有無去到第個city 我可唔可以黎搵佢
而今日佢覆我既係「好好生活 之後再算」
其實我係咪唔應該再煩佢
根本都唔會有之後既
佢都係講黎敷衍我 想我唔好去叻嘛
女友 話同我一齊壓力好大 覺得我成日逼佢做好多佢唔想做既野
我又太過鐘意佢,佢想要咩我買咩比佢 到頭來 佢發覺好內疚 唔知點樣還比我,壓力好大 想分開下

尋晚同佢傾左次電話 一開始都係講大家有咩問題

之後話好多謝呢兩年既陪伴,再傾下大家既近況,變左好似平時傾電話咁⋯
最後佢話 希望可以keep住而家咁樣既關係 咁既相處大家都好舒服,得閒可以傾下電話,或者出黎食飯⋯因為我係一個比到好多意見佢既人⋯

所有人都叫我放低佢 佢只係過客,
但我真係好想試下
一兩個月之後 佢無男朋友既話 我會搵番佢
你地都幾歲?一齊幾耐嫁
一齊兩年多啲 開始諗結婚⋯
我26佢25
好羨慕你ex係男定女?斷聯左幾耐
唔好講以前既事同好掛住你個啲
講下日常事 當朋友咁
當初咩事分手啊?分左後你冇chur過佢?
咪撚推唔關事既post
講得好好 巴打共勉

ex唔肯同我去澳門玩 一尾係到拖
有無上面既巴絲想開一個tg gp圍爐取暖?
其實我之前都有提過但之後無搞到
如果有既我就一陣開谷順便放埋條link係到
同我依家既情況一樣
same here
好呀!大家傾下計 時間都易過啲
好啊 之前想整但係唔識
廚房沙律 炸魚薯條
一齊三年 啱啱正式分手
但仲係咁諗到底有冇機會復合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞