有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
個時我就畢業 但我有幾科retake緊 壓力好大
我仲記得有一次 我考試前幾日特登去搵佢
諗住見埋今次就等我專心考埋試先再見
但個日佢好似激嬲左我(唔記得原因)
跟著佢明知我考試仲叫我出街
(係我當時角度 我知你掛住我 但有冇考慮過今次考試對我幾重要 一衰就畢唔到業 )

同埋佢仲係好似小朋友咁
好多野我要為佢諗埋一份
例如佢成日唔好地地搵份長工返 佢冇讀書好耐返下D散工咁 然後當時份工做左幾個月又辭埋。。
呢樣當時其實我好介意。。因為冇上進心
我就成日諗冇未來
再加上我唔想成日為佢打算 我當時已經好多野煩
所以我就選擇左分開

但後來諗返起佢當時真係幾錫我
又諗通 男仔真係需要時間長大
我唔介意佢返咩工搵幾錢 只係想佢上進努力D
我都願意同佢渡過
可惜佢已經唔想理我
好後悔。。。應該點做 move on定繼續等
唔想再睇到同你有關既野
我覺得你可以努力下先,因為今次真係你錯先,人地被分個時都一定好hurt,將心比心,如果角色調轉,你都會諗而家你話一齊就一齊,分開就分開?
但比個期限囉,3個月或半年,唔得就算,我相信如果佢仲愛你都會考慮既,因為被分個個真係會有陰影,點知你又會唔會冇啦啦陣壓力大又話分架
其實聽你咁講你男朋友好似真係幾愛你咁
我同ex成日都要隔一兩個星期先見到面 約親佢唔係話要陪屋企人就話要翻工 一係就要打波比賽
咁我應該繼續搵佢定點。。。
我怕再搵佢會嫌我煩 死纏爛打咁。。。
我又好難扮到自己完全唔在意咁。。。
我知道堅持好辛苦 但都真係好唔捨得放棄
好想好好愛佢多一次。。。

定我應該同佢講清楚我仲好想愛佢
但唔敢再打擾佢 但我會一直等佢
如果佢回心轉意就再搵返我。。。
一齊個時佢係好依賴我。。多過我依賴佢
琴日分左手。。已經復合過一次 應該要點做
detail係點?即係今次係第二次分手?
你認錯搵返佢都要厚臉皮d咁同佢講野,有冇約佢出下街
有約過 佢冇正面回應 已經有d唔敢搵
有冇諗過同佢講清楚仲鍾意佢
有講過 其實佢都知 因為都幾明顯下
佢放唔低先逼自己del唔洗再睇?
定嬲我憎我?
利申 佢一直無拍下個
可以加你tg傾嘛?
係呀對方話淡左。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞