有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
補充一句,雖然我唔識你
但係我講嘢只係參考,你要點做決定權係你自己手度,無人阻止到你
完全一樣諗法
已經等左兩個幾月
等...
有冇努力改變緊?
唔一定成功,但唔做就一定唔成功
機會率從來都唔高
但揀得呢條路就預左要搏
同巴打你諗法其實一模一樣
身邊人不斷話咩舊既唔去 新既點黎/ 搵過個啦...
邊有咁易放得低呀
其實佢哋有可能係經歷過,發覺唔成功所以直接將佢地係結論俾咗你
我自己都未成功,我唔敢講佢哋啱唔啱錯唔錯
我亦知道我唔係一時衝動要復合要挽回
只有經歷緊相同野嘅人先可以明白自己嘅心情
其實係唔係唔會成功
而大家都知道
有成功例子
當然天時地理人和都重要
成功率大唔大?我唔知
但係我一直認為係唔高既
我就決定左要試
有定再傷多次既準備
加油
我都努力緊 雖然明知唔得
痛左2個月仲未訓到食到
但唔想就咁放棄同埋講左會改既都會改
分享下 我個exex 一開始我都諗住等 一等就3年 都係唔成功 不過有趣嘅係 當我最後一次見到佢果日 就係我識到ex嘅同一日
Btw 可能有經驗 所以今次分手 我都冇好大期望可以一齊返 只可以話自己做錯嘅事 要自己承擔返 有緣嘅總會一齊返
Fair enough
That makes sense
I take your point
I see where you’re coming from
我明白
溫馨提醒一下
講冇用,實際做出黎
如果你可以改到又同得返佢一齊
請你去做
可以主動改變既野比起被動改變既野好太多
你話我黑心我都咁講
當你睇到我上面嗰個點解會被動就知
緣份
I would feel the same
I would feel the same
I hear what you’re saying but it’s silly worrying about things which are outside your control
I don’t blame you. You’re still in love with her
可惜 我信嘅係命運
好似無咩成功故事
可能事出必有因

究竟係一次不忠 百次不用
定係浪子回頭金不換?
我唔知
要由佢決定
起碼我要認 係我自己做錯左 Betray佢信任嗰個我係賤人

佢都講到話呢世都會憎我
見到我諗起我就想嘔
辛苦都會記住我同其他人講嘅嘢
其實我係咪收得皮

淨係諗點樣唔可以再犯 同努力令自己進步?
好想同番佢一齊
入得黎呢度嘅人
每個人都想
但係齋講唔做野係對件事無幫助
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞