有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
同埋有冇巴打係成功挽回到ex 完全係自己實行之下
你2個咁快就有下一位
講復合都係算數吧啦
件事就咁既,兩個月前前度話要分手,個故事同埋佢打左果段野都係我既另兩個post到睇到,大家想幫我既可以去略略睇一睇,大約就係兩個月前佢話覺得淡左,出黎做野發現好大壓力,段感情都比到壓力佢,而兩個月入面都係冇第三者既出現,上上星期佢就去左旅行,旅行前佢就同左幾個男打麻雀,我都知係佢既同事,佢有講過,但以前佢打麻雀都唔會話po story之類咁樣,但今次po story不突止,仲tag左兩個男既出黎,我唔知呢個舉動有冇咩意思,定係我諗多左,咁我之後都冇咁諗,之後我都去左個旅行,有買手信比佢咁,我就諗住襯佢番黎既時候,試探下佢,問下佢我有冇手信,點知佢答佢自己都冇買,咁我都唔識re佢,我就話唔怕啦咁,我話我有買比佢,搵日比佢啦咁樣,我唔知我應該比完佢就走,定約下佢食個飯睇個戲咁樣,我唔知會唔會太快,我一直都係諗住想復合,想cool煲,但我真係唔係好識點行呢步棋,有冇巴絲教下我
一星期前佢係電話講話淡左,變習慣,我自己又衰痴身,講野唔用腦,成日佢忙緊我就發晦氣,佢見我太激動就會遲啲再傾。
我有搵過佢啲fd幫口,我見佢心意已決都無左死lur
再同佢講多次電話,佢今次狠心好多不斷話無機會啦,我同佢講左啲我本身想補救嘅野,同埋同佢講一直以黎無撐你,今次我尊重你決定,你可唔可以陪埋我最後呢次聽下我呢幾日嘅感受,就道別左。
我知佢而家好反感我,個幾日好似煩佢啲朋友幫我咁,但自己當初太崩潰諗唔到有啲咩可以做。
自己平時覺得佢同我一齊係理所當然,唔識氹人,好自私,佢無咩脾氣就一路以為相安無事,而家先識做返好太遲了。
雖然先分左咁短時間,個個都叫我唔好再搵佢,即使我接受左個現實但自己心底都係想追返佢,佢係一個好好女仔。但而家佢咁反感我都廢時咁快搵返佢,睇下斷聯一排佢忙完會唔會記起我啦呢一刻自己痛下唔好煩人先啦...而家聽返佢身邊嘅人講佢知我肯改,但都唔想睇我改

利申:大學識嘅初戀,一齊左兩年半,大家都有諗過將來
講既野有啲似我個ex
不過我冇搵朋友幫口
我靠朋友想知佢要分手既原因
最後我迫到佢講得詳細啲個死因
講到尾係佢唔夠愛
block ig whatsapp個條友就變左係我
因為我唔鍾意同佢再拖泥帶水
我仲係好愛佢
呢個係我最後可以為佢做既野
留名
係咪太長冇人想幫我睇
路點都要向前 如果對方有緣 最終都會返黎
如果緣盡 總會有下一個頂上 勇往直前啦巴打

我有d 唔明, ex 冇啦follow 返我ig, 明明之前話 唔好再有聯絡
係藉口,但都係原因
有冇成功復合既分享下
岩岩散左2星期
問下想復合嘅巴打們 你地一般被斷聯幾耐先會死心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞