有無人有復合既故事 (2)

402 回覆
3 Like 12 Dislike
正常都會諗⋯

我兩年 我上個禮拜散

有時番通宵班會禁下佢wts望下⋯

耐唔耐見到佢3/4點都仲on緊
9成9同緊新男仔傾緊計
我都有你無啦啦變藍剔嗰個經驗 開心左幾日 以為佢係咪掛住我所以撳翻我地啲對話嚟睇 但後尾咪又係咩都冇所以我諗佢只係撳錯
https://t.me/joinchat/AAAAAFkDQ2_Pr281PH4ZHQ
大家可以入左tg channel先之後我就可以帶人入個谷到
谷已開歡迎大家入黎講自己故事https://t.me/joinchat/C4FvohWPIiTK0PQOhaOtaA
我明 我都好驚佢已經有新對象 但我仲未放得低
我睇到呢句,喊咗。

師兄嘅諗法同我一模一樣,
啲朋友叫我放棄,我都係咁講。

如果下下要用結果論,去決定自己等唔等佢。
根本連係佢傷心嘅勇氣都冇,咁點都唔會等到佢返嚟。

就算等到,其實都係只係為咗自己開心。
咁你又有幾鍾意佢啫
絲打,放生人啦。 問心,你想同佢做朋友,因為你同佢瞹眛關係滿足到你所需,唔需要負女朋友責任又享受到戀愛感覺。

但係你有冇諗過對方? 佢分左手之後,仲對你有感覺嘅,同你之間又瞹眛唔清唔楚,但又唔能夠擁有你,亦無資格關心你有冇對象,對佢黎講,係好辛苦。所以,你放生佢啦。

真心對一個人付出過投入過,感覺邊有咁易可以按個制就斷晒?超越咗朋友界限,點會咁容易可以退返落朋友位置? (如果對一個鍾意嘅人咁容易做返朋友,咁即係唔夠投入)
相愛後,能否做到朋友,要睇時間,一定唔會係分手果刻就做到,要大家都放低晒感覺,同埋要睇相方意願 。
但絲打似係想同返佢一齊
瞓醒睇返自己喺呢度打咗咁多字好on9
不過樓樓上講得好啱,我睇完你咁講都有啲釋懷
決定用叫春嘅時間增值下自己

其實係想同返佢一齊,不過好似無乜可能
而家唯有等過咗一年後會點
兩位巴打都講得好岩
一唔一齊反 我覺得真係睇緣份
太過chur對方真係唔掂 更會反感
分開咗既呢段時間咪比大家冷靜下
究竟係我地因爲習慣 定真係愛呢?
一開始真係會好辛苦 好想死
但慢慢 我相信大家都會好翻的
拍左4年半,被分手
佢一直對我極好,但我唔識珍惜,對佢好差,唔識欣賞佢付出
直到早兩星期同我講分手,話無力去再付出
之後lur佢兩三日,直到前幾日係佢樓下同佢傾,佢話原來有人追緊佢..又傾得埋,加上大家關無淡左
屌,我仲話會等佢.. 而家斷聯埋.. 佢應該好快就同第二個一齊了
散得都係有啲嘢夾唔到架啦
我個陣都係呀 所以比大家冷靜下先
唔好係咁chur住 講以前點點點
講下d日常生活就得
咁我覺得你應該move on了
My friend Jason asked if he should date his first girlfriend again. I said “I wouldn’t bet on it” because she’s married
其實我都好想知點解可以咁快有下個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞