[LIVE] 即興獨遊布達佩斯4日(多圖多字)

401 回覆
54 Like 1 Dislike
巴打幾時走?使唔使推介餐廳俾你
見到幅相又想再食多次鴨胸risotto
btw有無食comme唔知乜
法國南部即係去邊?
普羅旺斯?
係呀 nice同nice附近個堆
會去埋marseille
本身好想去avignon 但係撞正藝術節 d住宿貴到痴線 hostel爆晒 去唔起搞到有3日空白唔知去邊
但最近都唔得閒plan任何野,分分鐘去到先算
好啊仲有咩餐廳推介
打算聽日去試吓comme冇訂位有緣就食到

祝你食到comme
我淨係第一日經過問下有無位 無位即刻轉身走 之後連試都費事再試反正我麻麻地鵝肝
Btw我隻船好似正過你個姐好大架有三層有live music 同有嘢飲有嘢食
日頭坐夜景好似有feel d
你都係legenda?定坐其他 有live music咁正嘅 幾錢
我其實係夜晚七點船,咁啱可以睇晒日落同夜景
唔記得咩公司有個朋友比條link我就報咗,ft6900

去程同回程咁啱睇晒日頭同夜晚
貴過我1000ft有live music好抵
利申好鍾意聽live music
個邊而家天氣點 睇你張相天色好似都麻麻地
不過總好過我之前落狗屎
呢兩日日頭都好有太陽,但夜晚就開始落雨同有烏雲。
Btw 見到你話去南法我七月頭都會去,發覺同你去地方好似
咁啱喇 到時我開post live個陣就靠你推薦下有咩好野食
呢排太忙無時間plan
淨係卜咗住宿同機票 連有咩景點都無睇過葡萄牙同法國都係
分分鐘我起飛前幾個鐘先得閒睇
你已經好過我,我淨係book咗機票,連酒店都未睇
旺季喎 早d卜啦唔係嘅話驚會好貴
雖然我都有兩晚未卜個三日去邊都唔知
下星期出發
第二次 去 Budapest
Budapest都有?
唔知喎

去睇金魚缸去阿姆斯特丹或者大阪啦
漢堡既都幾多既
不錯
去左食porc and prezil ,叫左個traditional dish但啲豬少少生 好驚
sorry好似搞到你中伏
但有啲歐洲人真係覺得豬肉少少生都無問題,我以前有個大學同學就係咁佢食豬食到好似我食牛咁
咁你最後點 照食定叫佢煮熟啲
我上次係荷蘭食pork rib 個waiter都問我要幾成熟
我頂硬上照食希望無事
我第一次被人咁問個陣呆咗兩秒跟住答well done, 個一刻覺得自己要食全熟好廢
德國有全生豬肉包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞