[LIVE] 即興獨遊布達佩斯4日(多圖多字)

401 回覆
54 Like 1 Dislike
得閒開下london live啦講下有咩好去處,必食餐廳,生活注意事項等等
未去過,但有興趣
live自己坐係屋企無所事事?
嚟玩下啦 旅行嘅話呢度係幾好玩
不過等big ben翻新完先 而家包到咩都睇唔到
我都想來呀希望今年有機會,
big ben番新到幾時?你係london冇四出搵食咩有冇咩推介係必食?
去到2021呀一整就整4年
無呀呢度食嘢好貴 不過之前有朋友嚟都有周圍食吓嘢嘅
nandos我至愛
整咁耐mark低先下次真係要試下
等你7月雙牙live
嚟緊有5日喺london,有咩餐廳推介?
歡迎歡迎
都係啲大路嘢啦, flat iron, burger and lobster, nandos呢三間係人都食
duck and waffle都好出名,主要係食個景嘅不過我就無食過
另外呢邊啲越南嘢泰國嘢同kebab都幾好食 睇你鍾意食咩類型嘢食啦
總之食乜都好千祈唔好食wagamama
睇你第2個遊記 第一次留言支持
成條M3唔開?
知唔知幾時開返?
唔係成條,封半條左右
平日Kobanya-Kipest至Nagyvarad ter;
周末Kobanya-Kipest至Lehel ter
會有巴士代替,唔使擔心
Duck and waffle要唔要預先book檯?
多謝
到時喺我第三個遊記多d留言啦
卜啦,有得卜個d卜定都無壞
你幾時嚟呀
但係我覺得wagamama個羊肉炒面好好食喎
英國top1 劣食 wagamama
https://lih.kg/cHjOsS

呢d已經係月經post嚟
下星期二,啱啱check完duck and waffle夜晚full晒
全部日子都full?
btw會唔會上sky garden?唔使錢但要卜定 睇景一流
都full埋唔想畀錢上The Shard呀
試下walk in sky garden 有時得架
利申試過我去過十幾廿次
the shard我都真係未上過去
8pm walk in 有冇機? 嚟緊9點先日落
唔知喎 我未試過夜晚去 試下無壞
thanks!!!
留名慢慢睇
好似好難食好吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞