(精裝)實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

629 回覆
63 Like 11 Dislike
佢大露背都冇人狗衝....唔好諗咁多
女仔如果唔靚都幾慘
我笑而不語我又冇得prove自己
男人如果窮都幾慘
冇話你唔靚
男人窮定女人唔靚慘啲
好坦白講 speed dating都好多心理學理論可以apply嘅
肯定答你
女人唔靚慘啲
佢做邊行都唔知?e應該有登埋佢行業出來。
我俾左一年,五千幾送多三個月
我近排都相左樓主去玩Esync, 其實都唔差既,選左6個女仔,都有3個肯答應同你食飯既,妳都可以去試下,但我唔知道男仔資料庫 ,有冇妳要既人
話做管理,咩野管理就唔知喇
好啊 謝謝🙏🏻
等我去睇下先
肯定答你男人窮慘D
女人唔靚最多搵同級級數
男人窮連低幾級既女都睇你唔上眼
自己諗
如果樣子可以避孕的話
窮可以令你一無所有
窮但識氹人好老實講都大把女鐘意
識大把仔搵萬令蚊一樣大把女埋身
我以前都係一個貼埋錢養男友嘅人添
絲打以前條仔好靚仔?
咁冇你今晚唔需要講咩野特別野既。
都係講下返工,講下食野呀,去過邊度玩。如果大英博物館你都可以問佢睇左未?如果未睇又可以尾聲借機約佢睇既。不過以上都係一般的破冰話題。
之後如果想打下感情牌又可以講下點解要join Esync,但係唔好問佢點解都join,佢想講先算,你都可以讚下佢你都幾靚女,唔需要join啦。之後可以自嘲下自己呢類死毒L先要玩,呢個就係用自己的自卑來讚美人地。又可以引起人地的話題。
好多都會想聽的一樣野,就係秘聞,你唔介意都可以將你好似少少情史都爆下出來。因為有呢女仔都想同呢有過去的人一齊。

之後例牌動作啦:
1. 點菜前問人想食咩
2. 野食來到第一時間分俾人
3. 埋單自己出晒先,些牙定請埋人你自己睇情況啦。
4. 可以送人上車既 (a, 巴士就站頭等車來 / b, 地鐵就入閘位)
唔算靚仔同埋好瘦 183高
重點係佢笑得好甜 同佢一齊覺得自己可以令到佢笑到好幸福咁
不過已經係往事
女人遇著女人湯丸型的男人真係走唔甩既。
[member]ching就好啦可以同女女約到屌啦星到底點解一樣係肥仔人地就有女拖我就到依家一個都match唔到[member/]
Yes 做到咁嘅男人真係唔返工都大把女肯倒貼
越心急就越猴禽,越猴禽就越易做出令人反感既野,說話的技巧第一法質,就係listen。之後先至講你想講既野。
巴打你試下放張大笑自拍上去,我都係咁咋
加油巴打

我剩係夠膽去隻抽,群戰實唔夠班Talk得既打
你係咪有比錢玩?
我出啲結果好多都四十幾大叔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞