(精裝)實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

629 回覆
63 Like 11 Dislike
狼肚餓起上來,有血腥味的地方都會去
其實我一直本住一個原則,就係我搵你講野,唔好次次都一問一答 咁樣跟本唔撚係傾計,但無奈我玩 CMB match 親既人都係咁。
之前有玩過table for xxx, 但覺得同個個人都要講同一堆introduction 好累,同埋有時對面一睇就知唔岩,我試過對面係律師/開畫廊。睇你之前個post,係咪玩 esync 最好?不過我其實又未去到 aim 結婚,只係覺得人生路孤獨,想搵個信得過既人一齊行
我當然唔露真人相啦。我真人相似卡通人物呀屌。
拎陳奐人頂住先。都係擺呢類生活照去esync
發現自己好少獨照,一係就成班FD再整D emoji 係佢地個頭度
我無咩近排既相,只放一張笑得好樣衰既自拍.....
Esync 唔係最好,佢的好處就係可以同人多時間真情對話。一班人唔可以問到感情問題,一對一可以講到更深入例如以前的感情史。
Esync的壞處就係最現實的個人收視率,雖然百貨係應百客,但係如果outlook唔得,就算係最貴plan都係收得皮。
有一類人係樣普通但係識落左原來係會同佢傾心事的人,女性我通常叫做眾人家姐(即係通常會照顧大家,處事能力強,但係就有一種係男性想呵護佢的感覺。)
男性就叫大眾樹窿,即係好多女人都會搵佢傾感情問題同攝時間)但係另一方面只會覺得佢係爭緊一個機會)
唔係唔好,但係強化個人觀點唔夠。
一對一有時都要睇氣氛入,
之前玩app識約過出來睇戲食飯,食飯果時都冇乜feel。
大家只係講下工作,旅行咁。
之後番左去可能大家都覺得唔太岩就冇搵對方了
留意outlook唔係外表咁解

上個post有人話玩交友app冇乜人理,用同一樣張玩esync就好多人搵
咁好難提高收視率wor
我都試過,Whatsapp幾啱傾,但一出到嚟冇火花,仲有啲想約會快啲完
【民陣6.9反惡法遊行】
日期:6月9日(日)
集合地點:銅鑼灣東角道
時間:下午2時30分集合,3時正起步
遊行路線:銅鑼灣東角道遊行至金鐘添美道
多謝提點
放上去交友apps同埋esync的人係兩種心態。就好似貨架上的選擇。
去玩apps就好似你去sogo超市咁樣,你買包薯片都會有唔同出產地同味道,因為太多item
反而esync係去一間地鐵站7仔買薯片咁,選擇太少。
可以反駁會有人同一時間玩apps同埋玩esync, 但係可以講有部份的人唔信apps先去玩esync
之前有reg 過 esync, 但冇俾錢,係得閒上去睇下D女,見有D都ok。

果個人有打俾我,但最後都冇join到,幾年前冇女,幾年後既今日都係冇女,睇來要john了
相向既,whatapps傾完之後出街係會有對件事既期待性同現實真人係有唔同。可以所有已經想知的野已經係whatapps傾完。所以出來冇新話題,加上真人比幻想往往打折。所以見面如果本身唔識攪氣氛,就好似朋友聚舊咁。

反之亦有人係見面先,之後係whatapps冇野傾都好多。
屌唔怪得我無女match啦雖然樣都生得毒毒地但我本身唔影相個d人黎成年都唔知有無影到一張

個agent 叫我影張相放上去我是但影張好似證件相既放左上去

無影過相對相既構圖真係好差
現左table for xx 未?去試下table for xx 熱下身好wor師兄,好多人現esync都會之前去過一兩次speed dating先去esync
屌,現 = 玩
一張大頭,幾張全身相。
大頭係指肚腩對上既大頭
log in個網睇?會唔會成日打嚟要你俾錢
純粹個人觀點,反效果揼我輕手d

個個都煩惱擺相問題,自問樣一般的男仔的。
可以參考下微辣最平凡的兩位 fok哥同雲吞。佢地擺facebook呢相係會令人睇落去既。
其實去過一次有D自卑心理,見到對面條女閪口閪面/個職業係好撚勁既,自己已經唔知點好
果排打過兩,三次,我都拒絕左就冇再搵我了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞