(精裝)實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

629 回覆
63 Like 11 Dislike
我第一個post已經講過,可能太過冇指名道姓講。
呢間係攪食飯得,攪呢花臣野(即係lock and key)就一定失撚敗。
呢間就係我上面所講,唔俾即場交換電話。
即係你星期五食buffet都可能唔淮。你自己執生
佢上面的 "配對系統" = 就好明顯係一個唔淮你交換電話的局限性。
你去meetup join下呢行山飲食chill out event好過去Speed Dating
Speed Dating係男人28以上年有好野發生。
除非你唔介意玩姊弟。
伏,你覺得呢類野可以俾到幾多時間你可以同人傾偈?
其實係Speed Dating有一樣野大家係忽略左既。就係本身攪手的著數。
檔野出左名,攪手就要整好多花臣野出來攪到自己公司多元化。
佢就會周圍R sponsor,有呢公司會搵佢。
餐廳都可能話俾個8折攪手,攪手收番參加者正價錢。
但係對住呢Tarot / bakery 都係一樣,但係呢類公司都要借機promote佢地的services / product. 你可想而知個攪手會allow幾多時間俾佢做呢類野?
餐廳都係會用佢的食物來promote,佢唔會阻你時間,但係Tarot / bakery呢?同你講焗餅都用你半小時啦
可以參加到三十次 你都算奇葩
X2
有冇人去過HKRD 報咗個下午茶gathering
有間叫hey D....有冇試過?
未聽過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞