(精裝)實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

629 回覆
63 Like 11 Dislike
呢啲我高攀不起,放棄
但Table for x 果round到你同佢你都要硬食
護士,教書都高人工
http://lesliewong610.blogspot.com/2012/07/special-6.html
病7年前都有人話有媒,負責人即澄清
呢D都叫正常,之前對過律師,畫家(係有自己畫廊果D)
試過一次,有個女仔其實幾好,不過耶撚 ,話9我迷信又話我落地獄,傾撚到噪,串佢幾句,差D 嗌交,身邊人禁住
高人工都要speed dating就證明你做果行識唔到仔呀!如果呢個時候對佢冇興趣,何不大番佢轉頭,

我都有一次對呢一類人,我真係用語言藝術同佢講:大家都係出來用呢個平台識對象,都係因為本身工種同埋社交問題先來搵人,其實到頭來都係想搵一個對自己好的人。如果起步用呢個心態,咁只會不斷咁去speed dating都搵唔到自己想要的人。
病本身佢攪正野係冇問題,攪呢古靈精怪野我真係叫大家唔好去。好商業化,第一真正用家係唔會用比平時貴的野去做呢on9野!因為真係好好地食個飯唔得既,第二係佢唔會俾好多機會同人交流。
所以如果大家搵呢活動真係睇如果臨deadline都未爆既係有鬼。係睇佢table for xx 係好快爆既。就會冇咩媒。

其實間間都差唔多。
想問下價錢如何? 見有D幾千有D幾萬, 有D咩分別?
幾千就係俾個大數據你,自己慢慢搵。
幾萬就係成個度身訂做的program, 有晒你的性格分析,再搵一個匹配俾你。不過就係呢土炮野,可能唔會係根據咩請大學/心理學家整出來的。
另外又有好似Meling呢類俾皮幾兩皮,係帶你去認識上流社會。
以上純粹狗嗡。
樓主點睇自由交換contact嗰啲speed dating
群摳真係好撚多妹
唔明
群毆
自由交換contact
通常啲女仔唔好意思唔俾電話你,但之後就…
新post留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞