(精裝)實戰理論:曾經參加過Speed dating 30次以上,你問我答。

629 回覆
63 Like 11 Dislike
覺得有都唔多
真心唔多
睇黎要打多年都係約唔到女
多唔係有用,最重要係到位,三個月都可以改變到自己的形象
少,真係好少。25歲樓下係岩岩出來畢業要去Speed Dating有三個原因
1. F.5 / DSE畢業做服務業
2. 本身驚冇人要 / 自我價值低
3. 本身係媒,增加收視點
係,因為正常個d 大學畢業出黎,有幾可會咁快去Speed Dating , 反而個d係職場5-6既人 先會去
個優惠內容係咩?
我想睇埋下面講咩
呢個先係重點。
小弟有幾任女朋友都係係App 識
其實App 嘅好處係一開始就知同對方啱唔啱嘴形,唔好傾嘅個外形再啱feel都無謂,講到咁上下大家已經有一定程度暸解對方,到時見面其實絕對唔會dead air
1. 個場應該係九龍酒店之類
2. 流程都係一開波玩on9 game,應該會分組
3. 傾談環節,都係女仔坐固定,男仔就不斷換位。
4. 配對系統,屌……信佢都on9。方便佢兜番頭客。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞