有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

打咩名會搵到呀

Horizon blue
有個香港同澳門既page
因為已經有代理分銷
所以hb官網唔會再寄香港

其實我有d懷疑HB同鷲見呢d牌子喺國外仲受歡迎過本土

鷲見係香港已經係
出街鷲見同Goros比係8:2

有d覺得鷲見吹大左
靚係幾靚,不過未跨張到要炒

認同
咁岩個排樂仔戴返Goros,咁鷲見彈起唔出奇,香港人要追潮流咪玩鷲見,炒起埋
不過出街分人戴鷲見定Goros真係好易分下,成個Look好唔同下

其實睇完大全入面嗰d貨
余文樂帶嗰d根本完全唔入流

大全好多野都好少見啦
樂哥最屈係十幾年前自排既先金架喇,大鷹同十字架之後都好似唔係自排

十幾年前先金係大路野, 反而上金TQ先係罕
點知而家風水輪流轉, 我懷疑唔知係咪因為木村條上下金SET搞到佢地收埋晒

因為已經有代理分銷

其實我有d懷疑HB同鷲見呢d牌子喺國外仲受歡迎過本土

鷲見係香港已經係
出街鷲見同Goros比係8:2

有d覺得鷲見吹大左
靚係幾靚,不過未跨張到要炒

認同
咁岩個排樂仔戴返Goros,咁鷲見彈起唔出奇,香港人要追潮流咪玩鷲見,炒起埋
不過出街分人戴鷲見定Goros真係好易分下,成個Look好唔同下

其實睇完大全入面嗰d貨
余文樂帶嗰d根本完全唔入流

大全好多野都好少見啦
樂哥最屈係十幾年前自排既先金架喇,大鷹同十字架之後都好似唔係自排

大全嗰d古物應該有唔少係高橋親手造
仲有好濃烈印第安味
而家賣緊嗰啲定番品已經冇咗種風格
純粹係受市場歡迎

CH + Loneones
想問下而家hb係咪唔送香港啦?

佢仲未cancel我credit card個payment

點解唔經代理訂

係咪facebook嗰個?好似有間實舖?

FB話可以約上office睇
或者智源書局有貨做display

有冇巴打上過去,知唔知訂價如何?
跟yen價?

打咩名會搵到呀

因為已經有代理分銷

一月尾買左

無覆我話唔送

咁姐係點

點解唔經代理訂

本身唔知有代理

點解唔經代理訂

跟yen價?

之前問過價 計8算到

我上次問, 訂購價係平過計7算+稅

購自post 內既連登仔
因有特別原因 故放呢set 野
有興趣可以tg我
求有心人接手
https://t.me/wayneyys[/quote]
Push
靜左幾日
r吓水吹先
靜左幾日
r吓水吹先

靜左幾日
r吓水吹先

bro 條opal等左幾耐

有興趣可以tg我
求有心人接手
https://t.me/wayneyys

Push [/quote]

2000蚊有無人有興趣

有興趣可以tg我
求有心人接手
https://t.me/wayneyys

Push

2000蚊有無人有興趣[/quote]
靜左幾日
r吓水吹先

同問

點解唔經代理訂

跟yen價?

之前問過價 計8算到

我仲想問下 hb 自由丘門市多唔多現貨賣?

點解唔經代理訂

跟yen價?

之前問過價 計8算到

基本上係冇
除非你淨係想買松石

點解唔經代理訂

跟yen價?

之前問過價 計8算到

基本上係冇
除非你淨係想買松石

因為我遲啲去日本 見佢官網寫有貨 諗住上去買,原來冇現貨嫁
靜左幾日
r吓水吹先

同問

咦fb有人放6500
靜左幾日
r吓水吹先

同問

咦fb有人放6500

巴打 個fb group咩名?
靜左幾日
r吓水吹先

同問

咦fb有人放6500

巴打 個fb group咩名?

搵到了 原來之前已經request左
但未有人accept我
想買點金唐草鐲/唐草鐲 有咩牌子介紹
想買點金唐草鐲/唐草鐲 有咩牌子介紹

個人鐘意吉原唐草
靜左幾日
r吓水吹先

咩牌子? 好靚
我千辛萬苦終於成功訂到子官鷹
我千辛萬苦終於成功訂到子官鷹

香港代理定官網訂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞