有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
新手想問下tk係咩牌子?

tady & king
舊年十月係鷲見到買左野。

到而家都未寄還黎

呢幾日send email佢又唔回

我前幾日都買左

慢慢等...
鷲見等v記返貨去排/上Fb group食少少炒好d
直接上佢網訂真係驚等到自己都唔記得有買過

佢官網話三個月架嘛

有咩作用

變硝化銀

硫化銀先啱

會唔會keep住有蛋味

焗完上左隻色就過水洗

有冇話要焗幾耐?隻色幾靚 我都想試下整

一放入去大約五分鐘就變金色 再耐d就有d幻彩。然後變黑。隻色唔岩用無印抺銀布抺走佢

直接整碎啲蛋然後放入去?今晚試下先

變硝化銀

硫化銀先啱

會唔會keep住有蛋味

焗完上左隻色就過水洗

有冇話要焗幾耐?隻色幾靚 我都想試下整

一放入去大約五分鐘就變金色 再耐d就有d幻彩。然後變黑。隻色唔岩用無印抺銀布抺走佢

直接整碎啲蛋然後放入去?今晚試下先

好似整走d蛋黃都得
買過HB既巴打幫幫手
我係佢網買完野, 地址都填左香港
但佢冇叫我比運費? 之後收返定點?

到而家都未寄還黎

我前幾日都買左

慢慢等...

佢官網話三個月架嘛

講係咁講
實際上等一年半載都唔出奇
你email問佢都冇用
佢一係唔覆你,覆都係叫你cancel order退錢

我都有訂,訂完就當冇件事算
當好過買基金
點解hozho啲銀咁黑

到而家都未寄還黎

我前幾日都買左

慢慢等...

佢官網話三個月架嘛

講係咁講
實際上等一年半載都唔出奇
你email問佢都冇用
佢一係唔覆你,覆都係叫你cancel order退錢

我都有訂,訂完就當冇件事算
當好過買基金

我係怕佢無件事/唔記得je其實。等我又唔怕。

佢會唔會真系漏單架?
今日第一次去chrome hearts 買咗隻耳環,支針斜斜地想換過隻睇下,但俾個sales兇一兇即刻怕怕 其實係咪唔彎就得

正常自己用普通拑整下都得
Btw share
買過HB既巴打幫幫手

推一推
買過HB既巴打幫幫手

推一推

佢paypal 果陣包哂稅同運費架啦

我用信用卡比, 我見到加左稅但運費係0
佢填地址最尾㨂國家, 佢淨係得日本㨂關唔關事
我其他位有寫係香港
屌呀 岩岩收到HB EMAIL話宜家唔送香港?????????
留個名 訂左hb鷹
如果有巴打想平玩tk可以搵我

巴打放咩?新手想平平地入條二手鏈+毛玩下

巴打方便留過telegram?
屌呀 岩岩收到HB EMAIL話宜家唔送香港?????????

好彩我係代理訂星期五有貨
留個名 訂左hb鷹
如果有巴打想平玩tk可以搵我

巴打放咩?新手想平平地入條二手鏈+毛玩下

巴打方便留過telegram?

我一直賣開tk
之前都有幫巴打訂過tk 如果現貨無
可以放心

代理?有冇link?
姐係宜家冇得直接online買?

代理?有冇link?

Fb search horizon blue 應該會岀一個hk
我無係官網買過 我直接搵代理

代理?有冇link?

Fb search horizon blue 應該會岀一個hk

唔該巴打 價錢會唔會貴過yen好多?
之前一直見其他巴打可以上網買, 唔知原來有代理

代理?有冇link?

現貨價就要俾人食小小水 但唔洗等3個月 自己諗

代理?有冇link?

睇下佢咩價錢同洗唔洗等先
咁日本官網買宜家只可用代運?

代理?有冇link?

現貨好搶 入定錢hold都得
佢星期5返貨 你要咩?
我買左8cm銀頭金眼

代理?有冇link?

https://www.horizon-blue-ty.com/j/shop/deliveryinfo

佢個網仲有出香港運費,應該仲會ship香港喎
直接email問佢啦,中本識英文,一般溝通冇問題

VB賣個價似水貨佬多過代理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞