有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
goro's嗰種十字架除左goro's同鷲見 仲有冇好推介?

Tk都有差唔多款
有冇巴打有銀手連推介?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Budget? 粗定幼?

3000-5000
V記成萬太貴

個陣見到人帶 用T扣既 好正 但費事上前問人😂😂
goro's嗰種十字架除左goro's同鷲見 仲有冇好推介?

Tk都有差唔多款

謝師兄
有冇巴打有銀手連推介?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

3000-5000
V記成萬太貴

可以考慮下legend
有冇巴打有銀手連推介?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

3000-5000
V記成萬太貴

可以考慮下legend

佢有手連款? 😱
新手想問 鷲見素羽M 係咪就咁上vinavast 就買到

係呀,你上到去同老細講就得

咪咁啦
連登有愛 唔好好似group K字頭個柒頭咁
Btw 唔係呀巴打 等下次返貨通知

咪咁啦

k字頭

咪咁啦

係愛啊巴打
因為想買第一條 咩都唔識

咪咁啦

k字頭

俾人屌老母果個?

咪咁啦

講下笑姐
有冇巴打知邊到買到古布繩?
係GROUP到見用黎襯銀器好靚 不過賣果D係台灣人又唔方便買
上淘寶都見有,不過價錢都幾參差,又唔知實際粗幼同質感

咪咁啦

係愛啊巴打
因為想買第一條 咩都唔識

巴打我都喺仲未入第一條毛 得條鏈喺手
多口問下 你想入邊條
有冇巴打知邊到買到古布繩?
係GROUP到見用黎襯銀器好靚 不過賣果D係台灣人又唔方便買
上淘寶都見有,不過價錢都幾參差,又唔知實際粗幼同質感

我都覺好正
巴打們想問下會唔會一個輪一野串晒兩條毛 我見T&K官圖一個輪穿一條毛
巴打們想問下會唔會一個輪一野串晒兩條毛 我見T&K官圖一個輪穿一條毛

輪就咁係穿唔到毛 要穿左皮繩先 之後一般都穿1-2條
太多會頂住

輪就咁係穿唔到毛 要穿左皮繩先 之後一般都穿1-2條
太多會頂住

明白,唔該晒 而家穿咗2條新手上路

購自post 內既連登仔
因有特別原因 故放呢set 野
有興趣可以tg我
求有心人接手
https://t.me/wayneyys

Push

2000蚊有無人有興趣[/quote]

頂好正
依家先見到
想問下巴打
其實一般人帶幾長?
見到大家買開60好迷惘
唔係短d好睇咩?
有冇上頸圖j下😭
想問下巴打
其實一般人帶幾長?
見到大家買開60好迷惘
唔係短d好睇咩?
有冇上頸圖j下😭

正常50就夠個人覺得。

戴開55
想問下巴打
其實一般人帶幾長?
見到大家買開60好迷惘
唔係短d好睇咩?
有冇上頸圖j下😭

你覺得短好睇咪買短 自己鍾意姐
有無人係vintage bxy買過菊池?
如果想買菊池係邊買好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞