有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

你地通常點襯衫?

21 Goros
通常會襯日系D,多數V
過唔到自己個關用黎襯Supreme Yeezy呢類 格格不入

呢個真
依家見啲潮童著到一層層off white襯毛,心諗
著supreme又係柒

毛襯supreme真係

咁講野,大大個group個個潮神都係毛+Yeezy+Supreme咁襯架。 我見心美BB都係咁襯架

死啦你咁講一講個班玻璃心又Post相洗Group架啦,唔想睇佢地呢類Snap

咩group黎?
想問下鷲見毛多唔多fake 起group到想收一條

你地通常點襯衫?

21 Goros
通常會襯日系D,多數V
過唔到自己個關用黎襯Supreme Yeezy呢類 格格不入

呢個真
著supreme又係柒

毛襯supreme真係

咁講野,大大個group個個潮神都係毛+Yeezy+Supreme咁襯架。 我見心美BB都係咁襯架

死啦你咁講一講個班玻璃心又Post相洗Group架啦,唔想睇佢地呢類Snap

咩group黎?

Supreme 谷

你地通常點襯衫?

21 Goros
通常會襯日系D,多數V

呢個真
著supreme又係柒

毛襯supreme真係

咩group黎?

肥閪group 黎
個個肥到隻豬咁 突哂肚腩
想問下鷲見毛多唔多fake 起group到想收一條

好似未聽過有假
Goros就多

啷啷入手

D石好靚呀!邊到入手嫁?

係fb 同台灣仔入架

會唔會好麻煩
有冇巴打可以講下
Goro's 同t&k分別係邊
價錢之外
有冇巴打可以講下
價錢之外

有冇巴打可以講下
價錢之外

兩個牌子感覺好唔同

T&k d毛紋路個人覺得太工整,太密..唔夠自然。一眼就睇得出分別唔同風格。最明顯爪羽,隻爪成隻雞腳咁,冇力咁,一d都唔夠惡。始終各花入各眼,個人意見,鐘意T&k既巴打別屌
T&k:

Goro's:

爪羽應該冇品牌靚得過 Goro's
好葡萄自己個日本客有金爪點金
仲要十五六年前自排, 果時高橋仲在生
所有作品都好似有靈魂的,
現在似流水作業加饑餓行銷
有冇巴打可以講下
價錢之外

兩個牌子感覺好唔同

T&k d毛紋路個人覺得太工整,太密..唔夠自然。一眼就睇得出分別唔同風格。最明顯爪羽,隻爪成隻雞腳咁,冇力咁,一d都唔夠惡。始終各花入各眼,個人意見,鐘意T&k既巴打別屌
T&k:

Goro's:

菊地健既爪都唔錯

2700鷲見爪買唔買好
有無巴打放銀牌仔
有冇巴打可以講下
價錢之外

兩個牌子感覺好唔同

T&k:

Goro's:

Hand made我覺得先係靈魂所在。依家goro's 倒模

都冇哂感覺。咩先金,先金金爪 要幾真有幾真

以前見到人戴就真係好葡萄好酸。依家第一下會

諗:哇 屌堅定流

當初訂HB鷹 佢又肯幫手刻名係鷹背

由職人為你一個人去做 真真正正屬於自己既一樣野

果種感覺真係好爽。

Goro's 行既係飢餓行銷,貨量其實要幾多有幾多
菊地鷲見HB呢堆就真係少貨,人一個手一雙,造得幾多?
不過明顯越黎越多人識貨
早幾年我去代官山買菊地成櫃現貨,樂天直頭送香港
而家冇現貨之餘好多款都冇再造
如果再多d人玩,真係唔知要等幾耐

Btw,我都有隻菊地細金鷹刻左名,去本店混吉時佢即場幫我刻
想問下菊地喺香港唔食炒有無方法買 唔介意等
thx
Hb係香港有冇代理商 ?

Thx

睇返上幾頁啦
Hb係香港有冇代理商 ?

Thx

睇返上幾頁啦

Btw香港代理個老闆幾好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞