有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問V有無花生睇

勿起底

巴打隻唐草係legend?

係呀

請問幾錢同埋喺邊度入手?
新手想問有冇除咗goros同鷲見嘅羽毛 想易啲入手玩下

最易入手應該係FA? 不過你要睇下岩唔岩個款

thx 睇下先 仲有冇其他正野推介
今日上V記買野有d不快事

話說我朋友上去買兩個happy face
肥仔老細唔喺度,得個女仔
朋友揀好晒諗住畀錢先知淨係收cash
咁唯有落去㩒錢啦

咁啱我喺附近,就同佢一齊返上去
畀錢嗰時個女仔同佢講,講之前個價錢錯左
應該要多五百
我朋友無為意照數畀佢
之但係我明明睇過V記FB,價錢都post埋
之前個價係啱㗎喎
咁我就同個女仔講,點解貴左嘅,開埋個FB佢睇
佢就話打去問問先

問完,話唔係多五百,係多二百
咁我就再同佢講,你FB出得呢個價
我就expect係呢個價錢,點解會唔同左?
佢初頭答我呢個有金
但係我拼一拼張相佢睇,同FB嗰個一樣㗎喎
佢又話再問問

問完就話原本個價錢係啱嘅,唔洗多

其實我朋友唔係好介意多五百定少五百
佢係咪都會買
不過如果因為佢冇上FB唔知價而要畀多五百
我就覺得有d問題
講真我好唔鐘意買嘢海鮮價
希望今次只係個女仔唔知價講錯左啦
今日上V記買野有d不快事

話說我朋友上去買兩個happy face
肥仔老細唔喺度,得個女仔
朋友揀好晒諗住畀錢先知淨係收cash
咁唯有落去㩒錢啦

咁啱我喺附近,就同佢一齊返上去
畀錢嗰時個女仔同佢講,講之前個價錢錯左
應該要多五百
我朋友無為意照數畀佢
之但係我明明睇過V記FB,價錢都post埋
之前個價係啱㗎喎
咁我就同個女仔講,點解貴左嘅,開埋個FB佢睇
佢就話打去問問先

問完,話唔係多五百,係多二百
咁我就再同佢講,你FB出得呢個價
我就expect係呢個價錢,點解會唔同左?
佢初頭答我呢個有金
但係我拼一拼張相佢睇,同FB嗰個一樣㗎喎
佢又話再問問

問完就話原本個價錢係啱嘅,唔洗多

其實我朋友唔係好介意多五百定少五百
佢係咪都會買
不過如果因為佢冇上FB唔知價而要畀多五百
我就覺得有d問題
講真我好唔鐘意買嘢海鮮價
希望今次只係個女仔唔知價講錯左啦

V記都會咁
以前係DC訂野就次次都好海鮮價

喂佢食蛋

有咩作用

喂佢食蛋

有咩作用

變硝化銀

喂佢食蛋

有咩作用

變硝化銀

硫化銀先啱

喂佢食蛋

有咩作用

變硝化銀

硫化銀先啱

會唔會keep住有蛋味
諗左好耐終於諗住入手冇石個款子官鷹
想問下配細角好定係哩條好(銀色)?
https://www.horizon-blue-ty.com/horizon-blue-home/%E6%96%B0%E8%A6%8F%E3%83%9A%E3%83%BC%E3%82%B8/sv925-chain/sv925-chain/custom-beads-chain-02/#cc-m-product-12517934689

細角

細角會靚d? 見佢出哩d特別款鏈都好似幾好J
想問埋HB條細角可唔可以自己加輪? 洗唔洗工具?

喂佢食蛋

十字架自排
想問埋HB條細角可唔可以自己加輪? 洗唔洗工具?

HB條細角個勾好似咁簡單既? 連普通蛇勾/勾仔都冇?
官網張圖好矇睇唔清楚

喂佢食蛋

十字架自排

點排到我 日本炒賣店入手

駛唔駛40萬羊
十字架 銀爪點金 黎緊六月去排既目標

銀爪點金同十字架係本店好似都已經好耐無人成功買到過

有冇巴打知香港邊度買到依款皮繩
今日啱啱收到本Goro's大全vol.3
睇完更加覺得排隊買Goro's好無謂
今日啱啱收到本Goro's大全vol.3
睇完更加覺得排隊買Goro's好無謂

質素好差?

北三巴打幫D意見子官鷹襯邊條鏈好 我上面有POST
留個名 訂左hb鷹
如果有巴打想平玩tk可以搵我
有無巴打起flashbask買過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞