有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
v仔幾時先有花生買

好似4月頭

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

LoneOnes 咁高質都長期有貨

炒家作怪

換個角度睇,因為佢賣價低,所以炒家先有水位
其他牌子香港買現貨一般都要十算

加埋貨源小需求大
v仔幾時先有花生買

好似4月頭

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

講到尾都要記住係人玩銀唔係銀玩人
見有d友玩到咁勞氣真係得淡笑
v仔幾時先有花生買

好似4月頭

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

同意
正如玩GORO'S咁, 唔係剩係得你一個先識欣賞
人地都有權去買, 講咩炒家跟風搞到好難買係到嘈嘈嘈
有本事去買其他牌子, 你鍾意個品牌唔多唔少都係多人識虛榮
你有本事去買D冇人識又手工好既牌子, 好似HB以前都冇人識
或者好多印第安 Navajo naja 都好靚

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

同意
正如玩GORO'S咁, 唔係剩係得你一個先識欣賞
人地都有權去買, 講咩炒家跟風搞到好難買係到嘈嘈嘈
有本事去買其他牌子, 你鍾意個品牌唔多唔少都係多人識虛榮
你有本事去買D冇人識又手工好既牌子, 好似HB以前都冇人識
或者好多印第安 Navajo naja 都好靚

HB 近排D手工堅到😍😍😍
我都忍唔住手買左隻子宮鷹
谷有花生食

其實有無人覺得kixx Lxx好煩 個個post都見到佢

個態度以為自己大佬咩

刷存在感
谷有花生食

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

有錢就是任性啦
見乜想要就買唔洗等
不過係有D曬命
15萬hkd 買果秋野????

俾到好盡計佢5皮

俾到好盡計佢5皮

冇講清楚係圖4果抽
圖3果抽俾盡2皮

好似4月頭

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

話時話你地多唔多係溝埋帶

俾到好盡計佢5皮

冇講清楚係圖4果抽
圖3果抽俾盡2皮

留名等解說

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

有時溝到三四個牌子🤣

好似4月頭

係咪又要排

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

個人傾向
鍊SET既話 鍊,毛,牌仔唔會風格唔同怕會怪
鷹就會 因為個體大比較獨立
BELL 花生 果D一定唔加,實變PANDORA
戒指 平打 皮圈果D 冇所謂
今晚好多花生
9月訂到而家都未有

上年7月訂條細角都未有消息 真係等到忘記個日就有可能收到
9月訂到而家都未有

得閒上GROUP望下有咩貨算
想買十字架不過唔敢訂,怕無了期等
有緣見到岩款又價岩就入
谷有花生食

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

9月訂到而家都未有

你地都未有
我十一月真係收皮了

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

個人傾向
鍊SET既話 鍊,毛,牌仔唔會風格唔同怕會怪
鷹就會 因為個體大比較獨立
BELL 花生 果D一定唔加,實變PANDORA
戒指 平打 皮圈果D 冇所謂

講真我有時堅覺得似玩緊Pandora
不過係再貴d咁解
個樓主明知成抽野唔同又做乜鳩收貨。 真相真係得肥仔同佢知。
Btw,所謂VIP咪即係同肥仔熟個班FD,樓上林寶師兄都係啦,其實佢係度嘈都無用。 怪就怪自己買得唔多/R唔熟肥仔,咁都有得好屌。 仲要係人地個谷屌,笑死。

其實VIP都係個名姐
全世界做生意,客都係分等級架啦
唔通大劉去食飯又要喺門口排隊攞飛咩
個樓主明知成抽野唔同又做乜鳩收貨。 真相真係得肥仔同佢知。
Btw,所謂VIP咪即係同肥仔熟個班FD,樓上林寶師兄都係啦,其實佢係度嘈都無用。 怪就怪自己買得唔多/R唔熟肥仔,咁都有得好屌。 仲要係人地個谷屌,笑死。

喂唔關我事架
event當日我做打雜架咋,你見連合照都無我份就知

花生唔洗掛

我見都係鷲見先要排

炒家作怪

加埋貨源小需求大

有時溝到三四個牌子🤣

我自己真係好少溝喎反而,以前就會鷲見+goros,依家就覺得單一最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞