有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
個樓主明知成抽野唔同又做乜鳩收貨。 真相真係得肥仔同佢知。
Btw,所謂VIP咪即係同肥仔熟個班FD,樓上林寶師兄都係啦,其實佢係度嘈都無用。 怪就怪自己買得唔多/R唔熟肥仔,咁都有得好屌。 仲要係人地個谷屌,笑死。

其實VIP都係個名姐
全世界做生意,客都係分等級架啦
唔通大劉去食飯又要喺門口排隊攞飛咩

所以咪話佢上去鬧都無咩用。
反而琴晚肥仔同個舊客個段對話就。。。

愈嚟愈多黑材料
Btw,所謂VIP咪即係同肥仔熟個班FD,樓上林寶師兄都係啦,其實佢係度嘈都無用。 怪就怪自己買得唔多/R唔熟肥仔,咁都有得好屌。 仲要係人地個谷屌,笑死。

其實VIP都係個名姐

愈嚟愈多黑材料

食下花生兼見識下香港幾多人洗得起錢

其實VIP都係個名姐

愈嚟愈多黑材料

佢琴晚話某一大客買過左兩球。

買銀就好似好跨張
如果係買錶,一隻都可能要兩球

其實VIP都係個名姐

愈嚟愈多黑材料

買銀就好似好跨張

一隻錶兩球 依家兩球有咁多銀咪好抵
Del post 身有屎?
Del post 身有屎?

咁樣爆啲價錢, 應該係ADMIN DEL POST

其實VIP都係個名姐

愈嚟愈多黑材料

買銀就好似好跨張

一隻錶兩球 依家兩球有咁多銀咪好抵

兩球銀如果全自用帶晒上身應該成個酋長咁
巴打們早晨 有冇人一樣琴晚追po追到三點
兩球買架車好過
Btw我都明做生意賣d 係正常
Vip制度都冇咩問題,但係背後咁做小動作
就唔多好睇囉真係
巴打們早晨 有冇人一樣琴晚追po追到三點

追到1點半頂唔順, 雖然好吸引
兩球買架車好過
就唔多好睇囉真係

有錢人唔會咁諗啦,都比得起兩球買玩具。
Btw 肥仔岩岩引入鷲見時,係其他壇踩Goros,如果你係玩家都無咩問題,但你係賣家,開鋪既,咁就不太好啦,所以琴晚D野我都信信地。依家仲要Del埋Post。

Del post既話只會越黎越肉酸真係
本身都真心鍾意鷲見,個人覺得高橋死左之後,d野全部都機整,但炒價一樣高企,就覺得倒不如玩下鷲見or其他brand,起碼真係人手整出黎
都係果句,今次行得山多終遇虎啦
谷有花生食

其實有無人覺得kixx Lxx好煩 個個post都見到佢

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

完全同意 煩過撚
昨晚比人屌老母

佢個個係咩谷?
谷有花生食

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

完全同意 煩過撚
昨晚比人屌老母

佢仲要成隻小學雞咁 係咁話俾人屌老母 好撚柒
谷有花生食

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

完全同意 煩過撚
昨晚比人屌老母

佢仲要成隻小學雞咁 係咁話俾人屌老母 好撚柒

以為佢會還拖
點知..比人屌完老母之後成個女人咁
淨係單單打打
兩球買架車好過
就唔多好睇囉真係

有錢人唔會咁諗啦,都比得起兩球買玩具。
Btw 肥仔岩岩引入鷲見時,係其他壇踩Goros,如果你係玩家都無咩問題,但你係賣家,開鋪既,咁就不太好啦,所以琴晚D野我都信信地。依家仲要Del埋Post。

Del post既話只會越黎越肉酸真係
本身都真心鍾意鷲見,個人覺得高橋死左之後,d野全部都機整,但炒價一樣高企,就覺得倒不如玩下鷲見or其他brand,起碼真係人手整出黎
都係果句,今次行得山多終遇虎啦

兩登最好玩就係冇得del post
連改都冇得改
一柒左就冇彎轉
麻煩可唔可以告知係咩谷咁多野睇
谷有花生食

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

完全同意 煩過撚
昨晚比人屌老母

佢仲提緊俾人屌老母
谷有花生食

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

完全同意 煩過撚
昨晚比人屌老母

佢仲提緊俾人屌老母

衰過方仗
麻煩可唔可以告知係咩谷咁多野睇

fb 鷲見

個態度以為自己大佬咩

刷存在感

完全同意 煩過撚
昨晚比人屌老母

佢仲提緊俾人屌老母

衰過方仗

差唔多9成買賣post都見佢
成日tag人圍圍圍拎人個買賣post吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞