有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
嘩好撚大貨
但我買個銀牌仔就夠,又唔想為左個牌仔排幾粒鐘
我都想買牌仔大毛同60cm

有埋價錢就好

應該唔會同官網太大出入既
無知一問,吉原係咪都係倒模整ga?

逐條彫(應該係)

有台仔分析過又係有相同缺陷位
應該又係倒模再加工 不過手彫又好倒模又好
喜歡就買啦
多唔多巴打個日會去鷲見
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多

去 如果真係有舊版素羽 諗住搭頭班地鐵出去
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多

佢唔係話vip有早入場咩 去定會唔會好怪
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多

係 都有d驚係vip早場已經比人買左想買既野
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多

自己排喺出面,人地就一個個vip walk in
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多

無嫁 你預opal 玫瑰金 十字 鷹戒 bangle 好大機會俾vip 買
入到條先金/爪羽/上金 加個牌仔已經好好
多唔多巴打個日會去鷲見

我應該去

去 今次又唔知要早幾多

無嫁 你預opal 玫瑰金 十字 鷹戒 bangle 好大機會俾vip 買
入到條先金/爪羽/上金 加個牌仔已經好好

新地方又唔知排邊
巴打們想問下T&K去潮特B05買可唔可靠 素爪 $2000有找
巴打們想問下T&K去潮特B05買可唔可靠 素爪 $2000有找

TK自己上佢官網,樂天都得啦。

group有人放緊1300
昨日求其買左隻唐草紋戒玩下
昨日求其買左隻唐草紋戒玩下

[img][/img]
蟻哎咁好想又去排Goro's

新人

新人

FA
想問下各位D珠仔通常邊到買
皮繩買first arrows o唔ok#??? D繩好鬼長,剪又驚剪得多咗
想問下各位D珠仔通常邊到買
皮繩買first arrows o唔ok#??? D繩好鬼長,剪又驚剪得多咗

淘寶,唔平但幾高質
店鋪Search 'xyangyang'

新人

https://instagram.com/p/BRqThEEBVXS/

有冇識日文巴打翻譯下Taka san講乜?
之前入左條hb先金好撚正 依家配goros爪羽

剛砌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞