有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲
想問下如果鷲見一條M SIZE素羽加條鏈3000埋唔埋到單

上次咁岩買左依set$1700

咁平

中毛500 細角1200

排隊價 當然唔駛3000
炒價你預3000樓下 2000多少少

咁平咩
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

好想買隻唐草鐲玩下
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

想買LGD
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

得隻FA
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

想買LGD

唔太貴 入隻玩下
想問下take5 有冇網頁睇??
我只係搵到一個賣牛仔褲既網站
但係入面搵唔到有銀器睇既???
想問下take5 有冇網頁睇??
我只係搵到一個賣牛仔褲既網站
但係入面搵唔到有銀器睇既???

冇野...我睇錯 DELETE
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

想買LGD

唔太貴 入隻玩下

我都想
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

想買LGD

帶緊legend 同billwall
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

想買LGD

唔太貴 入隻玩下

上網訂 香港貴好多
話時話呢度有冇巴玩戒指

仲有手鐲

想買返隻戒玩下

想買LGD

唔太貴 入隻玩下

上網訂 香港貴好多

吉原已經cut晒網購
連日本代理店都標名只限店內出售
佢個blog寫左好大段野講,不過睇唔明

Dress Code VIP價買大約七二算,唔算貴
大前提係要買夠數做左VIP先

今日收到中本email問我隻鷹粒石想點擺
等左三個月,望見家鄉喇

等左三個月,望見家鄉喇

嘩 好正
巴打可唔可以透露下咁樣custom幾錢?

等左三個月,望見家鄉喇

嘩 好正
巴打可唔可以透露下咁樣custom幾錢?

唔計石大約萬一
有冇巴打可以講下
Goro's 同t&k分別係邊
價錢之外

兩個牌子感覺好唔同

T&k d毛紋路個人覺得太工整,太密..唔夠自然。一眼就睇得出分別唔同風格。最明顯爪羽,隻爪成隻雞腳咁,冇力咁,一d都唔夠惡。始終各花入各眼,個人意見,鐘意T&k既巴打別屌
T&k:

Goro's:

爪羽應該冇品牌靚得過 Goro's
好葡萄自己個日本客有金爪點金
仲要十五六年前自排, 果時高橋仲在生
所有作品都好似有靈魂的,
現在似流水作業加饑餓行銷

Hand made我覺得先係靈魂所在。依家goro's 倒模

都冇哂感覺。咩先金,先金金爪 要幾真有幾真

以前見到人戴就真係好葡萄好酸。依家第一下會

諗:哇 屌堅定流

當初訂HB鷹 佢又肯幫手刻名係鷹背

由職人為你一個人去做 真真正正屬於自己既一樣野

果種感覺真係好爽。

Goro's 行既係飢餓行銷,貨量其實要幾多有幾多
菊地鷲見HB呢堆就真係少貨,人一個手一雙,造得幾多?
不過明顯越黎越多人識貨
早幾年我去代官山買菊地成櫃現貨,樂天直頭送香港
而家冇現貨之餘好多款都冇再造
如果再多d人玩,真係唔知要等幾耐

Btw,我都有隻菊地細金鷹刻左名,去本店混吉時佢即場幫我刻

係 其實菊地d毛幾靚,我自己有條先金
想問佢以前有咩款依加停左冇造?
有冇巴打可以講下
Goro's 同t&k分別係邊
價錢之外

兩個牌子感覺好唔同

T&k d毛紋路個人覺得太工整,太密..唔夠自然。一眼就睇得出分別唔同風格。最明顯爪羽,隻爪成隻雞腳咁,冇力咁,一d都唔夠惡。始終各花入各眼,個人意見,鐘意T&k既巴打別屌
T&k:

Goro's:

爪羽應該冇品牌靚得過 Goro's
好葡萄自己個日本客有金爪點金
仲要十五六年前自排, 果時高橋仲在生
所有作品都好似有靈魂的,
現在似流水作業加饑餓行銷

Hand made我覺得先係靈魂所在。依家goro's 倒模

都冇哂感覺。咩先金,先金金爪 要幾真有幾真

以前見到人戴就真係好葡萄好酸。依家第一下會

諗:哇 屌堅定流

當初訂HB鷹 佢又肯幫手刻名係鷹背

由職人為你一個人去做 真真正正屬於自己既一樣野

果種感覺真係好爽。

Goro's 行既係飢餓行銷,貨量其實要幾多有幾多
菊地鷲見HB呢堆就真係少貨,人一個手一雙,造得幾多?
不過明顯越黎越多人識貨
早幾年我去代官山買菊地成櫃現貨,樂天直頭送香港
而家冇現貨之餘好多款都冇再造
如果再多d人玩,真係唔知要等幾耐

Btw,我都有隻菊地細金鷹刻左名,去本店混吉時佢即場幫我刻

係 其實菊地d毛幾靚,我自己有條先金
想問佢以前有咩款依加停左冇造?

淨係呢款鷹扣已經唔見佢有造
大鷹而家都冇造,最大得4.8cm
早兩個星期見日本有人放6cm版已經炒到過萬

一隻幾千蚊,一隻十皮野

一隻幾千蚊,一隻十皮野

HB風格細緻 Goros就簡潔有力
不過後者太貴 加上冇咩可能買到
菊地又唔做大鷹
宜家買大鷹個人最好選擇都係HB
相反小鷹就會揀菊地同鷲見 形態各有特色
HB小鷹個形就反而覺得一般

一隻幾千蚊,一隻十皮野

HB風格細緻 Goros就簡潔有力
不過後者太貴 加上冇咩可能買到
菊地又唔做大鷹
宜家買大鷹個人最好選擇都係HB
相反小鷹就會揀菊地同鷲見 形態各有特色
HB小鷹個形就反而覺得一般

Goro's大鷹買取店賣緊二百萬Yen過外
折返成十四五萬港紙
已經唔可以當係銀器睇

菊地細鷹堅靚
仲要幾舊水已經有交易
全金都係三千左右,抵到爛

巴打們
有冇毒到d朋友入坑
一條毒撚行過信和Dress code silver 淆底唔敢行入去
一條毒撚行過信和Dress code silver 淆底唔敢行入去

果間好似無咩野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞