有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日啱啱收到本Goro's大全vol.3
睇完更加覺得排隊買Goro's好無謂

質素好差?

北三巴打幫D意見子官鷹襯邊條鏈好 我上面有POST

Naja eagle配返beads chain好睇d

質素好差?

用皮繩穿紅珠啦
聽日去東京,Email左菊池健,但無覆我
想問下有冇巴打試過就咁去本店,會唔會有野賣?
好怕摸門釘
好怕摸門釘

基本上係預左摸門釘
菊地本店其實係工場黎
想買現貨去北海道啱d
好怕摸門釘

同埋見過菊地一次,感覺上佢英文係非常有限公司
你用英文email佢我估多數唔會覆
好怕摸門釘

明白,其實我搵左個fd 幫我譯左日文send 俾佢。
不過都係無回音。

咁睇黎都係轉戰其他地方好d, 唔該哂巴打
好怕摸門釘

明白,其實我搵左個fd 幫我譯左日文send 俾佢。
不過都係無回音。

咁睇黎都係轉戰其他地方好d, 唔該哂巴打

你有識日文嘅fd就索性打長途去啦
佢個網都話係要打電話約

Btw其實去日本買銀器唔會多選擇過香港好多

質素好差?

我自己都覺得係
我睇HBd sample都係襯beads chain

質素好差?

用皮繩穿紅珠啦

我麻麻地皮繩, 鍾意銀多d
想問一問巴打們銀器brand 既皮件item係唔係都唔差嫁?
想問一問巴打們銀器brand 既皮件item係唔係都唔差嫁?

我覺得係
做得銀
點都有返d功架

喂佢食蛋

十字架自排

點排到我 日本炒賣店入手

駛唔駛40萬羊
十字架 銀爪點金 黎緊六月去排既目標

唔想提錢 年少無知 比女友嘈左好耐

而家放返出去
有得賺

我覺得係
做得銀
點都有返d功架

皮item黎講 鷲見真係掂
識佢都係因為佢個長財先
手工真係好靚
Goros,ken果d正正常常都唔錯
但唔會太有驚喜
留個名 訂左hb鷹
如果有巴打想平玩tk可以搵我

巴打放咩?新手想平平地入條二手鏈+毛玩下

我覺得係
做得銀
點都有返d功架

識佢都係因為佢個長財先
手工真係好靚
但唔會太有驚喜

俾埋link
http://tarowashimi.shop-pro.jp/?mode=cate&cbid=656341&csid=0

我覺得係
做得銀
點都有返d功架

識佢都係因為佢個長財先
手工真係好靚
但唔會太有驚喜

俾埋link
http://tarowashimi.shop-pro.jp/?mode=cate&cbid=656341&csid=0

訂鷲見皮件
唔知一年後有冇得攞

我覺得係
做得銀
點都有返d功架

識佢都係因為佢個長財先
手工真係好靚
但唔會太有驚喜

俾埋link

訂鷲見皮件
唔知一年後有冇得攞

真係好難講 但品質真係冇得輸

喂佢食蛋

有咩作用

變硝化銀

硫化銀先啱

會唔會keep住有蛋味

焗完上左隻色就過水洗

有冇話要焗幾耐?隻色幾靚 我都想試下整
今日第一次去chrome hearts 買咗隻耳環,支針斜斜地想換過隻睇下,但俾個sales兇一兇即刻怕怕 其實係咪唔彎就得
舊年十月係鷲見到買左野。

到而家都未寄還黎

呢幾日send email佢又唔回
新手想問下tk係咩牌子?

到而家都未寄還黎

我前幾日都買左

到而家都未寄還黎

我前幾日都買左

慢慢等...
鷲見等v記返貨去排/上Fb group食少少炒好d
直接上佢網訂真係驚等到自己都唔記得有買過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞