有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
新手想問下日本有無得直接買到菊池?鷲見菊池有無得訂?真係好憎排隊買

同埋點解無乜人買First arrow ?

1) 有朋友試過去日本直接踩去搵KEN KIKUCHI有意外收穫

2)鷲見可以訂,等候時間:謎

3)因為有好多人都覺得FA唔係自己心水咪無人買~

ken 踩上去前記得要fax 話上去啵

札榥同函館有舖賣菊地,有咩貨就睇你造化
立川本店理論上要電話預約
Walk in去佢喺唔喺度或者理唔理你冇人知
溫馨提示就係嗰度其實係工場黎
最緊要唔好阻人做嘢

邊度

菊地官網有
以前滿腔熱誠儲一套OPAL,十字 毛 輪 戒指BANGLE
依家已經戒左毒,留番組毛就算

想知opal用耐左會唔會變到好暗啞
有興趣想買opal既item

so far都未有,正常就唔會既,因為OPAL係SILICA黎
以前滿腔熱誠儲一套OPAL,十字 毛 輪 戒指BANGLE
依家已經戒左毒,留番組毛就算

賣得七七八八啦都 今晚搵下有無相
想問下村田高詩有無website可以睇下? thx

http://store.shopping.yahoo.co.jp/studioty/

應該係呢個了~STUDIO T&Y,我2-3年前買過一次皮繩
不過好伏

佢d 銀器應該唔伏嘛?

http://store.shopping.yahoo.co.jp/studioty/

應該係呢個了~STUDIO T&Y,我2-3年前買過一次皮繩
不過好伏

佢d 銀器應該唔伏嘛?

各花入各眼既野,我唔COMMENT啦

不過好伏

佢d 銀器應該唔伏嘛?

之前仲想買條毛

不過好伏

佢d 銀器應該唔伏嘛?

之前仲想買條毛

小弟既愚見係,睇銀器我自己就睇
「款式」「質感」「造工」
就算係鷲見太郎/goros,都唔一定每件產品都岩自己心水既😂

不過好伏

佢d 銀器應該唔伏嘛?

之前仲想買條毛

就算係鷲見太郎/goros,都唔一定每件產品都岩自己心水既😂

話說鷲見以前係咪係STUDIO T&Y 跟村田高詩學野
新玩具,菊地F-1先金

拍埋鷲見L先銀,問心講句,size同刻功都贏晒

晒冷,得一邊

不過好伏

佢d 銀器應該唔伏嘛?

之前仲想買條毛

話說鷲見以前係咪係STUDIO T&Y 跟村田高詩學野

好似係T&Y學做皮具..?
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

hello
好正

菊地健新入手 爪好有霸氣
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

hello

巴打條舊版鷲見上金tq好正
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

Flash 到買
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

hello

OPAL黎 當年我係個日本仔手上搶番黎,依家變左街貨
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

Flash 到買

新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

Flash 到買

新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

hello

OPAL黎 當年我係個日本仔手上搶番黎,依家變左街貨

舊版毛型靚過新版
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

Flash 到買

巴打喺邊入手
新玩具,菊地F-1先金

晒冷,得一邊

Flash 到買

巴打喺邊入手

我都想知邊到入菊地先金

早兩日排既素毛

早兩日排既素毛

舊版毛形靚過新版
我自己覺得新版太肥

早兩日排既素毛

舊版毛形靚過新版
我自己覺得新版太肥

所以再一次恭喜入手
見好似無咩人Share戒指 拋下磚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞