有冇巴打有玩開銀器(2) Goros/鷲見/菊池/lone ones

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
fb group見到有人話鷲見唔再做online訂購

官網冇正式公佈,淨係見到加左價
P&T個FB就confirm做左鷲見總代理
我嘅理解唔只係代理店咁簡單
而係所有貨都會經P&T出,包括黎香港嗰d

樂觀d睇應該會比以前仲易買咗
P&T真係做生意,本身做緊好多牌子
Lone Ones都係佢做

我反而有個疑問,日後鷲見仲係咪一人手作?

p&t 全寫係咩? 搵唔到個group

Vinavast老細好似就係p&t

咁即係唔洗旨意買到啦 v記次次都返得咁少貨
想問下如果鷲見一條M SIZE素羽加條鏈3000埋唔埋到單

實得啦 係唔知等幾耐姐

上次咁岩買左依set$1700

實得啦 係唔知等幾耐姐

V記冇現貨?

Thx 巴打

咁平
fb group見到有人話鷲見唔再做online訂購

官網冇正式公佈,淨係見到加左價
P&T個FB就confirm做左鷲見總代理
我嘅理解唔只係代理店咁簡單
而係所有貨都會經P&T出,包括黎香港嗰d

樂觀d睇應該會比以前仲易買咗
P&T真係做生意,本身做緊好多牌子
Lone Ones都係佢做

我反而有個疑問,日後鷲見仲係咪一人手作?

p&t 全寫係咩? 搵唔到個group

Vinavast老細好似就係p&t

咁即係唔洗旨意買到啦 v記次次都返得咁少貨

早少少去排囉 我寧願排v都唔排本店 起碼自己地頭
巴打們 有邊隻brand岩新手玩
求賜教 預5000左右 想買羽毛#ass
我想知19號v記有咩貨
巴打們 有邊隻brand岩新手玩
求賜教 預5000左右 想買羽毛#ass

標準答案,等得既就菊地/鷲見
我想知19號v記有咩貨

唔知好過知
知既我驚要賣腎
新手想問如果係香港買goros可以搵邊間買?
新手想問如果係香港買goros可以搵邊間買?

Take5冇賣之後已經冇舖頭做
連日本買取店都未必信得過
香港有舖賣你都咪試

咁平

中毛500 細角1200

咁平

中毛500 細角1200

排隊價 當然唔駛3000
炒價你預3000樓下 2000多少少
我咩牌子都唔識

見d毛同鏈好靚,

想問下如果walk in去買會唔會買得到成set?

我預10000左右,夠唔夠?
我咩牌子都唔識

見d毛同鏈好靚,

你想walk in買到一set
一係上take5買first arrows
一係去dress code買legend
其實loneones 係外國品牌 點解日本反而多人買,外國無人提咁
我咩牌子都唔識

見d毛同鏈好靚,

1萬買唔買到?🙇🙇🙇
我咩牌子都唔識

見d毛同鏈好靚,

1萬買唔買到?🙇🙇🙇

一定夠啦 除非你買金
其實loneones 係外國品牌 點解日本反而多人買,外國無人提咁

可以咁講....Loneones 比 CH 打壓,
所以美國冇實體店, 得網上商店,
而早期佢同日本仔合作開實體店,
而木村佢又買過一陣, 所以日本多人買,

講手工, 我喜歡 Loneones 多過 CH,
講設計花款, CH 又比 Loneones 好D

早期 Loneones 主腦係CH所設計的銀器
係經典中的經典...

可惜2016年已去世了
如果呢幾粒街邊檔嘅吊鐘
大家會揀邊粒

跪求意見
如果呢幾粒街邊檔嘅吊鐘
大家會揀邊粒

跪求意見

個人覺得全部都麻麻
頭尾好少少
話時話呢度有冇巴玩戒指
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞