有冇人同我一樣係Square Enix嘅忠實fans

439 回覆
29 Like 72 Dislike
steam賣貴d?
呢隻我$400買都覺得抵過買ff15
歐洲賣60歐元
日本台灣都貴咗
見到啲人問訓覺狗幾時有第2集就想講,
要不是se照顧你們,你們第一集都冇得玩啊
手機版係另一team人整,同switch版同時開發。佢哋team我覺得係整緊bd3,之前都一直暗示緊
佢哋team由nds開始都係整手提機應該唔係重視機能畫面
bdff3? 居然有啲咁嘅事,真係未收過風
暫時確實講過只有話整緊新作,不過應該點都要返幾年架啦
呢張圖係八方旅人果時破百萬銷量既圖

跟住冇耐後再出左呢幅,所以d 人估佢跟住落黎係BDFF3

Google下又真係有啲咁嘅事,不過都係觀望住先
其實我都冇玩,不過齋睇gameplay已經
想佢remake dod1
問se

Btw,真心講我願意押埋我條老命賭佢而家係整緊尼爾續作
當年玩dod1真係幾震撼
應該都係整緊尼爾1代/續作架啦
不過我未玩過dod1 之前上網睇dod1好似係最黑暗果集 但又唔想玩番ps1 game 希望佢會remake啦
唔知有冇人想知,就出雞腸版

星期六晚送畀大家,ff最好嘅theme song

Melodies of life 英文版

https://youtu.be/Y4XbtqZK7KA
每日一推
kh版squall會入去dissidia nt
Btw,收到風e3會有ff7試玩版
玩完ff14入面ff15個任,

想講ff15啲track好好聽,下村陽子好屈機
點知出黎既係remaster版
Ff14 洗唔洗月費?
要,月費+資料片
而家吹緊話e3會有playable demo

大家當笑話聽住先

https://www.playstationlifestyle.net/2019/05/17/final-fantasy-7-remake-demo/
有試玩
講真如果se出marvel個trailer我會仲興奮, FF7呢咁多年已經聽到麻木左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞