有冇人同我一樣係Square Enix嘅忠實fans

439 回覆
29 Like 72 Dislike
唔係正傳前
CCFF7>1年後>BCFF7>6年後>FF7>2年後>FF7AC>1年後>DCFF7
sorry 自 成日記錯ac果陣aerith未死

btw 如果保留到mini game就好
https://youtu.be/YIYzKCi-bC4
等睇出個"唔撞任何障礙物"杯
應該係似ccff7 (好似係)
快d6月
Episode 3 of #LifeisStrange2 is out now on Xbox One, PlayStation 4 and PC (Steam)!

話說有冇人有留意呢隻野
SE近年真係得dq11正
建議你玩10 hd版
一來年化唔會太久遠,二來隻game真係好玩
三來電腦版都有得玩
又來歌頌下吉田Team
事源FF14 會有新種族,因為模組關係。
開發講要响新種族上展示頭防具模組有困難,
於是東京Fan fest上公布時講明新種族「唔會全部頭防具都顯示,如眼鏡」

但開發團隊聽到好多玩家「無論如何都想要有」
結果團隊背住吉田指示下,用空餘時間自己修正540件圖像,做出成果。

會聽人意見同會著手修正呢點真係好唔SE
吉田有班好員工

SE唯一良心團隊
成個ff14團隊都好有心做,se黎緊都冇咩新game出,而家真係一隻救全家
每集連著咪仲難上手

獨立 你睇邊集故事/人設/系統就玩 不知幾爽
gap
其實近10年最好玩同最有舊水晶故事味係FF14
無奈係MMO 好多人無試過就不了

龍詩戰爭(3.0)個故事真係玩到又熱血又揼心
紅蓮(4.0)政治味重咗少少,多多少少「我討厭政治」的人玩4.0其實會悶
而且對比3.0個故事真係輸曬
好似話Star war同marvel都好難傾

你諗下frozen都俾老迪大力干預

starwar同marvel呢兩隻金雞會點
同埋自己覺得本身Keyblade wielder同jedi都好似

故事又係講光暗
有埋呢兩個ip王國之心銷量應該好癲
不過star war出game版權係咪迪士尼自己到?見出親都係EA
Marvel自己又唔出game,得返啲手機game唔知想點,之前又收咗隻online game皮
係 一定好癲
今集有frozen,toy story,monsters inc,未出前已經吸引左好多人
但starwar同marvel真係好難傾得成 因為SE同老迪一定有唔同意見
不過唔記得係咪4.4最尾個和談會,見到主角團班友畀皇帝係咁撚,寸到一棟都冇好好笑
Marvel 都係要睇下隻avenger game整成點先有得再講
抵串架...
成班左膠上身
用愛與和平感化對方
根本一個國家無嘢係「乾淨」
se隻marvel等到ps5首發都差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞