有冇人同我一樣係Square Enix嘅忠實fans

439 回覆
29 Like 72 Dislike

歷史悠久,未玩過都聽過佢個名

「FINAL FANTASY®系列在全球售出超過1億3500萬套、DRAGON QUEST®系列全球售出超過7,500萬套」 威到呢

「我們相信,引領整個遊戲產業步入一個全新的娛樂時代是史克威爾艾尼克斯的使命。」(官網自稱)咁都講得出,佩服佩服

18/19前三季業績比去年同期下降,罪魁禍首一定係未買se啲game嘅人

最新力作:left alive 又一隻神game
我係Ubisoft fans

警告大家準時收睇,到時會有超級勁爆笑料出爐

警告大家準時收睇,到時會有超級勁爆猛料出爐

打錯
你懂不懂打機,我se世界第一啊
Ssssssedleekekskemlswlwmwmdoenekddnrdnfkrekdkf
我都係FF FANS但問心近年既FF有幾多隻係收貨

The Avengers Project Is Aiming To Be A "Game of the Year" Level Title

https://comicbook.com/gaming/2019/05/05/the-avengers-project-ps4-xbox-pc-game-of-the-year/

屌你老母以為有幾巴閉,原來重請緊人

呢啲痴金糠作品收入粗略估計會有endgame票房一半
比多啲錢同自由橫尾太郎整game先講
下集會係吉p做
in 吉田p we trust
just cause 3同4都好正
個地圖大到仆街
又多交通工具
沙漠同森林版GTA
話說我有follow佢Twitter,條友日日都係度飲飲食食,未見過佢講工作上嘅野
識貨
Se唔識出垃圾game
NieR合作? 飲埋呢Round先
佢之前講過話想新ff多啲fantasy,啫係少翻啲機械,我buy佢
just cause 4 唔係俾人屌到仆街咩
畫面差過3 係咩玩法?
除咗呢個之外,今年e3一樣會有撚狗大會,大家記得準時出席
盡咗力架啦
希望會有DQ9重制版
FF真係越做越差
作為忠實fans覺得好心痛
未合併𠴱陣已經係fans, DQ
我對佢連ff15呢d自家招牌都腰斬dlc,真係好撚失望
望下人地隻光榮垃圾真38,銷量差咁多都肯慢慢執,加新功能新if線
而家ff15雖然伏,但都算賣得既自家招牌,竟然夠膽有頭冇尾,真係痴那線

Ps:請大家幫忙留言,話希望出埋DLC
https://twitter.com/ffxven
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞