有冇人同我一樣係Square Enix嘅忠實fans

439 回覆
29 Like 72 Dislike
啱啱10年
改左模組未細執姐
PS7先出大把時間啦
同朋友玩到發老皮 贏就話打手勁 唔夠打就話坦/奶垃圾
我斷鳩估佢第一集下年年中/第3季出
可惜最後條龍都無好下場
ねぇ.....ゼロ
ぼくね.....楽しかったよ?
聽到呢句有兩個不同意義既感動
6 姊妹 one 最正常

One 條龍dlc 就成日吐嘈其他姊妹
預咗啦,se+馬場真係一個無敵嘅組合

加埋田畑端走咗淨低個間工作室,可以一炮過執兩間
NieR:Automata已經賣過400萬份

PlayStation®4/Xbox One/Steam「NieR:Automata」の世界累計出荷・ダウンロード販売本数が400万本を突破いたしました。本当に、本当にありがとうございました。【400万本突破記念 GOTY版トレーラー公開】 #NieR #ニーア
https://www.youtube.com/watch?v=TULqXSuOqrg&feature=youtu.be
話說SE又出財報, KH3同8方賺好撚多, 但居然盈利下降
田畑端個luminous productions蝕到仆街, 唔怪得孭晒鑊要走佬
暫時最穩定收入都重係FF14
唔知14可以玩多幾耐D畫面開始追唔上新世代口味
仲有馬場隻Project Prelude Rune胎死腹中

記得之前訪談有暗示過MMORPG制作組起SE社內無乜地位,
因為SE社主力都係單機驚同手機
係FF14既實績表現令吉田佢地站得穩
好想知luminous productions玩乜野玩咗幾十億日元出黎,至於真之仲間馬場收皮就預咗
SE樓主曲緊

SE世界第一咁naughty dog 係乜
成個post得我係真心
有咩回合制jrpg好玩
tov好唔好玩?
WOFF
發覺樓主成日用sora個gif
係喎,差啲唔記得呢隻重未玩
點講都好,張圖真係好傳神,其實重想貼aqua吹走個張,不過驚劇透
呢隻好玩
最好買Switch 版,齊DLC
長命既MMO畫質真係其次
你睇Runespace Everquest玩到呢家都仲未死就知
反係佢單機隻隻都爆死再咁落去冇人識SE係乜水
SE其實唔盲目追求畫面其實可以出到好遊戲
個人覺得啦 佢水晶引擎爆死D後遺症仲未完
加上呢家個劇本寫手又膠
佢真係要比心機出好個16 唔係就仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞