Fujifilm討論區 (44) Fujifilm GFX 100 Coming Soon

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
咁支23 1.4 你覺得回贈完佢唔會加價咩........
同埋我覺得最緊要係換鏡既人有冇需要換者......
同埋新鏡換二手$400既差價都仲不能抵償到?
同埋其實我之前係用過支16.4,都幾鍾意,但後尾放左,但未用過支23,所以諗住買咗先,有人換就換,冇人換就玩一排睇下鍾唔鍾意算先,所以真係冇乜所謂
收到,多謝提醒
即係非經銷商?
枝23 1.4一早已經加左價,之前係賣緊5000,4月頭加價去到而家6200,所以短時間應該唔會再加
要面對現實喇⋯⋯應該都唔會回落到之前個價
買左xt3
有買好買了

我呢兩個月襯有回贈買左1024, 23 1.4, 56 1.2,仲有35 1.4,50-230,仲有laowa 9mm
啱啱出機
富士直出真係好正
啱哂我呢啲唔識執相嘅新手
邊度買
幾錢
想買1655
行貨依家成7.4k
屌佢老母 貴左成千鳩幾蚊
黎緊去瑞士
會帶以下裝備
xt20 Laowa9mm , 18-55 ,55-200
再講多次
Digi city係經銷商
Xh1 body 7000
Xt3 body 9150
Xt30 body 6280
唔係做打手
旨在響而家乜價都升既情況下等各位巴打用合理價錢買到心頭好
有冇現貨先
Xh1 好撚抵,搞到想入

不過試過幾次手感都唔太好,手柄比一般單反仲大d
借問聲佢會唔會有贈品
唉 想買XT30body 但係今期百老匯淨係渣打信用卡有優惠 錯過咗上個月恒生信用卡 見到佢有嗰個cash dollars 獎賞
同埋而家百老匯冇現貨 淨係可以kit set咁買
富士啲鏡又冇左回贈 好想買啊 等左成個月
其實佢哋鏡價格會唔會再跌返 同埋嗰啲cash dollars 獎賞多唔多
請問邊度有得買
早兩日問grip set要$8490
XH1
都已經平過出面好多舖頭
Cam2 xh1 body都8000
印象中佢話冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞