Fujifilm討論區 (44) Fujifilm GFX 100 Coming Soon

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
十字揵自己set function好就手
去韓國帶支35.4夠啦
之前去帶左相機,最後影得3張相
垃圾韓國
十字鍵好用在你望緊EVF時可以用
想知joystick同十字鍵個感覺爭幾遠
想買xt30,但得返粒的,冇左個方向鍵好似好唔慣
呢d 操作野好睇自己有無用開
你一開波就xt30既,應該問題都不大
但係個方向鍵真心好撚好用
同埋普遍黎講,手感都係 XT > XTx0 ?
一開始用X-T20,插23/2或35.4,機動力高,但拍慢快門就好易炒。自從用X-H1,沉穩機身加上IBIS,低光拍攝就得心應手。
點解keep住有啲層數冇左?

xt3個價升到
年紀唔細喇,仲係屌品牌階段,認真影下相啦,唔好執到相變晒色執撚壞咗個腦喇
新手岩岩入手 XE3 kit 1855 6k
摸索中
我而家係用緊方向鍵呀
但xt3真係好撚貴
諗緊值唔值因為想要個方向鍵就比多成3-4k
我有支xf23 1.4 明天攞貨 ,
其實我原本係想買支16 1.4 多d, 但之前冇留意,
岩岩先知,想問有冇師兄上個月買左16 1.4 ,而家又想換23 1.4, 我可以同佢換,唔該哂
貴成3-4k咁多?
我見price 兩支唔係同價咩? 同埋我用支全新換二手喎........
Xt30 6650, xt3 之前問係11xx, 但樓上有巴打話而家9千幾
呢d 操作野好睇自己有無用開
你一開波就xt30既,應該問題都不大
但係個方向鍵真心好撚好用
同埋普遍黎講,手感都係 XT > XTx0 ?
我而家係用緊方向鍵呀
但xt3真係好撚貴
諗緊值唔值因為想要個方向鍵就比多成3-4k
貴成3-4k咁多?
Xt30 6650, xt3 之前問係10xxx, 但樓上有巴打話而家9千幾
上星期五入手,price.com啲樓上舖買 91xx
問過肥花同萬成都成10xxx
最近想學玩下機頂閃光燈(不離機閃)
神牛tt350係咪最好選擇?
還是等神牛v1有富士版好
之前入左枝二手TT350,感覺唔錯
佢本身送果個柔光罩得唔得?
還是要買個MAGMOD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞