另一半嘅屋企人

378 回覆
23 Like 125 Dislike
成年都係咁係有少少氣餒架啦
以前一直遇到嘅人都係對我好好 諗得呢個世界太過美好
而加先嚟我嘅第一個考驗

以後會注意下啦
你係咪認錯人,我無試過上佢度訓,拍左7個月,我連佢屋企人都未敢見最好笑係可能黎緊會同居,佢搬黎我度住,我諗同居之前至少要見一次
擺明你去住之前已經搞到個老母唔鐘意你
你鐘意啦
人地屋企唔鐘意你又唔係唔鐘意我
我睇錯你係樓主忝
我都有同佢講,可以搬黎我度住,
你果度點都要見下好啲,唔洗多,一兩次都得
點睇都似佢屋企人唔鍾意你
係咪得我一個覺得樓主呢段講得好奇怪
世界上有樣野叫視象通話 就算樓主同你男朋友掛住大家咪每晚訓前FaceTime傾計囉一樣見到樣㗎啦 就算去到男朋友個到訓 都要返工㗎 最多放工返去先見到 你返到去又沖涼吹頭 之後就訓覺 訓覺又見唔到佢
先唔講你有冇考慮男友媽咪點諗 你連自己屋企人個到都冇考慮過 一個女仔去男仔屋企訓祝六日唔返屋企 屋企人唔會唔開心同覺得孤單咩 你覺得拍拖冇話整得cheap唔cheap 但你咁去住法 你屋企人會覺得自己個女好cheap囉包括我。睇呢段野同上面回覆已經知樓主本身諗野就好有問題睇黎年齡同思想真係唔成正比 強烈建議樓主唔好生小朋友
佢話係咁又點,唔通同條女講以後唔好上黎咩,果時又未有錢租樓
我當時其實都feel到,老母成日講野都有骨
你屋企人對佢好唔好 你係絲?如果你係女仔直接同佢女友講好過 大家女仔唔會尷尬 話底衫褲都係自己洗 廢事要爸媽做多個人功夫 如果佢肯做 你屋企人接受 問題都唔係好大姐
你有無幫你ex講好說話先?
即係全部係你ex意思?你都唔想佢去你屋企瞓?

可以繼續講下你哋幸福嘅另一半家庭生活/有侵略性嘅入侵者
如果佢都會早起用廁所 應該係唔想俾麻煩人 你直接講而加要兩老幫佢做 底衫褲又咁私人嘅物品 佢應該都會識做 掛?
Sor 覆錯
講咩好說話都無用,好睇屋企人啦,唔係個個都咁開明
你ex知道嗎?佢有咩睇法?
點都會feel到啦,唔開心但無辨法
好慘
我指樓主男朋友屋企人
無喇喇屋企多個人
其實完咗喇
屋企3個男人都帶女仔返屋企
如果你兩老會煮飯洗碗 即係佢女友其實咩都唔使做??
咁你以後係咪等結咗婚先會再帶女仔返屋企
定其實你老母只係唔鍾意你ex一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞